Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a párommal? Mit tegyek a mániáivak?
Fél éve kezdődött azzal, hogy villámhárítót tetetett a házra! Ok! Aztán:
-ő elkezd megtanulni bal kézzel írni, ha történne valami a jobbkezével
-ő elkezd vakolvasást tanulni, ha valami lenne a látásával
-pénz nincs a bankban, mert nem biztonságos, itthon van 5 helyen eldugva
-10 zsugor ásványvíz, konzervek halomra spájzolva, ha úgy alakulna
-2 hetente járna vérvételre, ha van valami, időben kiderüljön
-fegyvertartási engedélyt akar, fő a biztonság
-emleget már valami bunkert is a pince alá, valami különlegeset
-ólommellények
-nem megy sehová viharban a villámlás miatt
szerencsére meggyőztem, hogy menjünk pszichológushoz, jövő hónapban elmegyünk, megígérte
vagy örüljek, hogy ilyen előrelátó, megbízható?
Ki tudja hol a hatar a paranoia es a jogos ovatossag kozott?
En pl utalok hidon menni kocsival, gyerekekkel. Nehogy vizbe essunk es akkor nem tudom oket kiszedni.
Talán túl sokat olvas a neten összeesküvés elméleteket, sajnos tele van ilyen hülyeségekkel a net, néha én is megijedek ilyen cikkek olvasása közben.
A bal kézzel írás és a vakolvasás megtanulása nem veszélyes, konzervekre tegnap én is gondoltam amikor a sofőrők azt mondták, hogy majd ha 5-6 hónapig nem szállítanak árut, akkor nem lesz élelmiszerellátás sehol. :-))))))))))
Fegyver sem jön rosszul manapság.
Bunker is jól jöhet még.
Viharban én sem megyek ki, mert félek a villámlástól.
Legalább a vérvételről nem fél. :-)))
Azt viszont nem értem, hogy attól nem tart, hogy otthon van a pénzetek és kirabolnak, vagy valakinek mindig otthon kell ülni és őrizni?
Ne aggódj, majd a pszichológus rendbehozza, vagy továbbküldi pszichiáterhez. Bár ahogy végigolvastam, lehet, hogy nekem is elkelne a pszichológus. :-DDD
Az összeesküvés elméletekkel nincs semmi baj, aki megijed tőlük, az nem tudja értelmezni, vagy összerakni (nem bántásból írom).
Nekem nagyon bejönne a férjed gondolkodása, hasonló paragép vagyok, sőt még a félelmeim is hasonlóak.
És de jó nektek, hogy van villámhárítótok!!!
Kívácsi vagyok a pszichológus mit tanácsol majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!