Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a helyzetben szerintetek kinek van igaza? Kinek jogos az elvárása?
Adott egy házaspár, 3 hónapos a babájuk. A feleségen maradt 8-10 kg plusz, a férj szeretné ha ezt leadná.
A feleség mondta, hogy heti 3-4x eljár kondizni hajnalban vagy mikor a férj hazaér és természetesen diétázik. A férj szerint viszont nem kéne eljárni sehová, neki megerőltető munka előtt/után ennyit lenni a gyerekkel. Egyszerűbb, ha a nő csak keres valami kemény diétát, akkor is lemegy pár hónap alatt.
Diéta nem kell, de normálisan lehet enni.
Csirkemell, sok víz, sok folyadék, sok zöldség-gyümölcs.
Egyébként egyértelműen a feleségnek van igaza. Mondjuk kondizni sem feltétlen szerencsés 3 hónappal a szülés után... De már ha ez az elvárása a férjnek, akkor legalább vigyázzon a gyerekére. Egy-másfél órát kibír párszor a héten.
Ez a nagyon okos jóember egyrészt kemény diétára fogna egy 3 hónapja szült anyukát, másrészt nem hajlandó egy-két órát heti néhány alkalommal vigyázni a SAJÁT gyerekére.
Én már annyit csodálkoztam itt és leírom akár ezredjére is, hogy tényleg annyi rendes, normális, értelmes, sőt megértő pasi szaladgál a világban, egyszerűen még mindig nem értem, honnan szedik a nőtársaim ezeket a díszpéldányokat, akikről itt olvasok?
Szándékosan nem olvastam el a válaszokat, hogy ne legyek elfogult. Fiam mindig cseszegette a várandós feleségét, ne egyen annyit, ne hízzon. Én meg korholtam a fiam, ne szóljon bele. Nem én nyertem. :( Nem hízott el, viszont belehalt a szülésbe.
Nem mindegy mikor megy le az a 8-10kg? Pár hét..pár hónap..
De én 14 éve járok a menyem sírjához.
sok sok zöldség gyümölcs?..
ha-ha..csak a baba sínyli meg,ugyanis amit eszik az anyuka javarészt átmegy az anyatejbe így a baba pocakjába is,
legtöbb zöldség pedig szeles és puffaszt,mint egy két gyümölcs is,csak 1 szer ettem egy szelet paprikát egész nap pukizott a babám tőle..
meg kell válogatni mit eszik az anyuka szoptatás alatt,azért pofáztam hogy a szoptatás nem a fogyókúra ideje,nem kell a fogyókúra miatt tejelapadást és pocakfájós babát "létrehozni"..
Kemény diéta szoptatás alatt? Értelmes egy pasi lehet!
Meg nem évekről van szó, csak 3 hónapról és 8-10 kg-ról. Persze a férfi annyira se lenne képes, hogy vigyázzon a gyerekre!
Főnyeremény egy pasi, az biztos!
11-es ha csendben maradtál volna bölcs maradtál volna TALÁN!
nem jó a folyamatos zöldség sem mint ahogy azt előttem leírták,a csirkehús meg pláne nekem a lelkemre kötötte a dokim mivel májusban szültem hogy amíg szoptatok ne is próbálkozzak csirkét enni mert annyi baktérium van benne, főleg nyáron hogy lehet hogy nekem semmi bajom nem lesz mert az immunrendszerem ellenáll, de a picié még nem és beteg lehet tőle... az ilyen f**kalapnak ( bocsi nem tudok rá mit mondani) minek gyerek? az a baj hogy a férfiak nagy része csak arra megy hogy gyerek legyen, tisztaság legyen, kaja legyen,csinos, vékony, mosolygós feleség. csendes gyerek... van egy rossz hírem. ILYEN MAX A FILMEKBEN!!! és akkor még mi élünk álomvilágban... szerintem a férj elgondolkodhatna, vagy utánaolvashatna egy kicsit hogy mivel jár a terhesség, szülés, gyereknevelés... gyanítom hogy fogalma sincs mivel dolgozik...amivel nincs is gond,de mi az hogy nem ér rá a gyerekére? én úgy ott hagynám hogy csak na, aztán pisloghatna mint hal a szatyorban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!