Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is pofatlan volt ebben a helyzetben a sogornom?
Figyelt kérdés
szoval roviden...egy udvarban lakunk a dogornommel,de ket kulon haz...mi a ferjemmel szobaton este el mentunk egy buliba mellesleg 3-4 havonta ha ki mozdulunk mi is valahova,szoval reggel; 5 kor ertunk haza,es reggel 10kor a sogornom 7 eves gyere az ablakunk alatt el kezdett ordibalni,visitani,futkarozni,a kutyat nyuzni,szoval nagy zajt csapot,es mi fel ebredtunk ra...elsonem nem szoltunk semmit de amikor kb 20percen at csak a visitast hallotuk az ablakunk alatt akkor a ferjem ra kiabalt a gyerekre hogy mennyen es jatszon mashol a kertebe mert mi meg alszunk es mar nem lehetett el viselni a visitast ordibalast amit muvelt a gyerek...erre fel meg a sogornom vissza ordibalt hogy mar 10 ora van kelljunk felfele,es azt kiabalta a gyereknek hogy meg hangosabban kiabaljon es hogy csinaljon azt amit akar az ablak alatt,es hogy meg hangosabban kiabaljon...erre en mergemben be csaptam az ablakot de jo hangosan es el kezdett rohogni!!! de amikor bele gondolok hogy mennyit segitsuk oket marmint a sogornomet meg a fiat,mert hat egyedulalo anya,nincs apja a gyerekenek,mi segitsuk etelel,es penzel hogy tudjon fozni a gyerekenek..es akkor ez a hala hogy mi meg segitsuk oket! szerintetek jogosan sertodtem meg a sogornomre?
Miért nem beszéltetek előző nap vele, hogy milyen programotok lesz, s emiatt aludni fogtok napközben. Vagy ha tudott róla, s mégsem érdekelte, akkor a férjed tegyen rendet. Nem vagytok kötelesek neki segíteni, csak mert egyedül nevel egy gyereket. Ilyen viselkedés után meg pláne nem.
Egyébként egy értelmes ember nem viselkedik úgy, mint a sógornőd, valami nem tiszta nála. Vagy csak alapból rosszindulatú veletek....akkor meg nem értem miért segítetek neki.
2013. jún. 11. 11:30
3/37 anonim válasza:
Majd ha segítséget kér, röhögjél te is a pofájába!
2013. jún. 11. 11:30
4/37 anonim válasza:
Elég bunkó volt igen. Bár a férjedet sem értem, miért kell ráordítani a gyerekre? Ha mondjuk az első 5 perc után szépen kimentek, elmondjátok mi a helyzet, pihenni szeretnétek akkor lehet hogy nyugodtabban is meglehetett volna oldani a problémát.
2013. jún. 11. 11:31
5/37 anonim válasza:
Bizony!Nem mondom,hogy soha többé ne segíts neki,de ha legközelebb jön akkor röhögd ki és csapd rá az ajtót.Egyébként tényleg nem normális dolog az ilyen,hogy még mondja is a gyereknek,hogy hangosabban.Bolond?
2013. jún. 11. 11:32
6/37 anonim válasza:
Aki éjjel legény, nappal is legyen az! És ez nem mentség a sógornőd viselkedésére sem, de nektek is kár hisztizni azért, mert vasárnap délelőtt zajong a gyerek.
2013. jún. 11. 11:33
7/37 anonim válasza:
hát, igen. a mai szülők (többsége) bizony ilyen. írok erre egy példát: anyukám mesélte, hogy átment hozzájuk az egyik ismerősük az 1 éves fiával, aki végigrandalírozta a házat. szinte mindent tönkretett, amihez hozzáért. ahelyett, hogy az anyja gatyába rázta volna, 1-2-szer rászólt és beszélgetett, kávézgatott tovább.
amikor kicsi voltam, anyám ezt soha sem engedte meg nekem. vagy végig ott ültem az ölében, mellette, vagy játszottam SZEM ELŐTT a többi gyerekkel. viszont soha semmit sem tettem tönkre. ha anyám elment vendégségbe, nem várta el a vendéglátóktól, hogy rám vigyázzanak. nem úgy, mint ez a kedves ismerős (anyám rohangált a kis krapek után...).
2013. jún. 11. 11:38
8/37 anonim válasza:
Szerintem túl reagáltátok ezt ti is. Miért kell rögtön ordítani? Mik vagytok ti? Pláne egy kisgyerekkel, aki csak játszott és eszébe sem jutott, hogy ez másokat zavarhat. Miért nem kértétek meg szépen, hogy Pistike, légyszíves menj arrébb játszani, mert fáradtak vagyunk, pihenni szeretnénk!? Lehet erre anyuka is máshogy reagált volna. Ha az én gyerekemet üvölti le valahol, akkor én is leüvöltöm azt, aki leüvölti, tök mindegy miért tette... Beszéljen normálisan, vagy tőlem se várjon mást!
Nyilván a sógornőd is túlreagálta, mindketten hisztiztetek egyet, ez van... Szép család vagytok, majd két óra múlva bocsánatot kértek egymástól és kész.
2013. jún. 11. 11:38
9/37 A kérdező kommentje:
tudom nem kellet volna hogy ra ordibaljon,elismerem,de nem ugy kell elkepzeli hogy a ferjem kikapcsolva ra ordibalt szoval mintha uvoltott volna vele hanem felemelt hangal azt mondta neki hogy mennyen es jatszon az udvar masik feleben
2013. jún. 11. 11:39
10/37 anonim válasza:
Véleményem szerint a sógornôd csak akkor ismer titeket,amikor segítségre van szüksége.....Hálával tartozik nektek....nem pedig ilyen pofátlan viselkedéssel!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!