Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is pofatlan volt ebben a helyzetben a sogornom?
Figyelt kérdés
szoval roviden...egy udvarban lakunk a dogornommel,de ket kulon haz...mi a ferjemmel szobaton este el mentunk egy buliba mellesleg 3-4 havonta ha ki mozdulunk mi is valahova,szoval reggel; 5 kor ertunk haza,es reggel 10kor a sogornom 7 eves gyere az ablakunk alatt el kezdett ordibalni,visitani,futkarozni,a kutyat nyuzni,szoval nagy zajt csapot,es mi fel ebredtunk ra...elsonem nem szoltunk semmit de amikor kb 20percen at csak a visitast hallotuk az ablakunk alatt akkor a ferjem ra kiabalt a gyerekre hogy mennyen es jatszon mashol a kertebe mert mi meg alszunk es mar nem lehetett el viselni a visitast ordibalast amit muvelt a gyerek...erre fel meg a sogornom vissza ordibalt hogy mar 10 ora van kelljunk felfele,es azt kiabalta a gyereknek hogy meg hangosabban kiabaljon es hogy csinaljon azt amit akar az ablak alatt,es hogy meg hangosabban kiabaljon...erre en mergemben be csaptam az ablakot de jo hangosan es el kezdett rohogni!!! de amikor bele gondolok hogy mennyit segitsuk oket marmint a sogornomet meg a fiat,mert hat egyedulalo anya,nincs apja a gyerekenek,mi segitsuk etelel,es penzel hogy tudjon fozni a gyerekenek..es akkor ez a hala hogy mi meg segitsuk oket! szerintetek jogosan sertodtem meg a sogornomre?
Én már rég feljelentettem volna gyerekveszélyeztetés miatt.
Szépen megmondanám neki, hogy a mi életünkbe ne szóljon bele, mi sem szolunk az övébe. Lehet kicsinyes de ha engem megsértene és is visszasérteném őt.
2013. jún. 11. 12:22
22/37 anonim válasza:
Komolyan jelentsétek fel, akkor majd észbe kap!
Eladni nem tudjátok a házat és elköltözni?
2013. jún. 11. 12:23
23/37 anonim válasza:
Jobb lenne annak a gyereknek nálatok.
2013. jún. 11. 12:23
24/37 A kérdező kommentje:
de hat csajok,annyi pent fektetenk bele a hazba,a sajat ket kezemmel suroltam,pucoltam amikor rendbe tettuk,nem tudom hanyan vagytok itt felesegek,mint en de lehet koztetek is van olyan aki csak nyel a csalad bekeert,de mar nem birom tovabb,hogy hujenek vagyok nezve
2013. jún. 11. 12:30
25/37 A kérdező kommentje:
higyetek el hogy itt ulok a gep elott es sirok,mert tudom hogy nem ezt erdemlem,hogy ennyire semmibe ne legyen a szavam,es mindig csak hallgassak hogy ne legyen veszekedes
2013. jún. 11. 12:32
26/37 anonim válasza:
Tyű, végigolvastam - (OFF nehéz volt, mert a helyesírásod hagy némi kívánnivalót maga után, és pontot, vesszőt is ritkán alkalmazol ON)
A sógornőd nem egy egyszerű eset, azt látom. Legyél te az okosabb, ha nem akartok háborúzást az udvaron belül, vagy mielőbb költözzetek el.
2013. jún. 11. 12:33
27/37 A kérdező kommentje:
de nem tudjuk el adni,mert ahoz a testvereknek ala kell irjak a papirokat,es a sogornomnek meg biztosan tetszik ez a felalas hogy ott vagyunk mi neki .....marhak
2013. jún. 11. 12:36
28/37 anonim válasza:
Akkor vége a segélyszolgálatnak. Jelentsétek fel! És nincs több segítség!
2013. jún. 11. 12:37
29/37 A kérdező kommentje:
es szerintetek a ferjem fel fogja jelenteni a sajat testveret? hogy vegyek el majd a gyereket,ezt azert en se szeretnem,mert azert nekem is a szivemhez nott a gyerek,de nem az enyem sem a ferjeme hogy magunkhoz vegyuk
2013. jún. 11. 12:42
30/37 anonim válasza:
Nézd, kaptál jó pár ötletet, hogy mit lehetne csinálni, mindegyikre volt valami válaszod, hogy miért nem működik.
Tehát a kérdésedre a válasz: igen, pofátlan volt. Másban nem tudunk segíteni sajnos ezek szerint.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!