Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek is pofatlan volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is pofatlan volt ebben a helyzetben a sogornom?

Figyelt kérdés
szoval roviden...egy udvarban lakunk a dogornommel,de ket kulon haz...mi a ferjemmel szobaton este el mentunk egy buliba mellesleg 3-4 havonta ha ki mozdulunk mi is valahova,szoval reggel; 5 kor ertunk haza,es reggel 10kor a sogornom 7 eves gyere az ablakunk alatt el kezdett ordibalni,visitani,futkarozni,a kutyat nyuzni,szoval nagy zajt csapot,es mi fel ebredtunk ra...elsonem nem szoltunk semmit de amikor kb 20percen at csak a visitast hallotuk az ablakunk alatt akkor a ferjem ra kiabalt a gyerekre hogy mennyen es jatszon mashol a kertebe mert mi meg alszunk es mar nem lehetett el viselni a visitast ordibalast amit muvelt a gyerek...erre fel meg a sogornom vissza ordibalt hogy mar 10 ora van kelljunk felfele,es azt kiabalta a gyereknek hogy meg hangosabban kiabaljon es hogy csinaljon azt amit akar az ablak alatt,es hogy meg hangosabban kiabaljon...erre en mergemben be csaptam az ablakot de jo hangosan es el kezdett rohogni!!! de amikor bele gondolok hogy mennyit segitsuk oket marmint a sogornomet meg a fiat,mert hat egyedulalo anya,nincs apja a gyerekenek,mi segitsuk etelel,es penzel hogy tudjon fozni a gyerekenek..es akkor ez a hala hogy mi meg segitsuk oket! szerintetek jogosan sertodtem meg a sogornomre?
2013. jún. 11. 11:23
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
jo de ha nem vigyazok tobbet a gyerekre es nem fogom tobbet segiteni etelel akkor a ferjem szemeben en leszek a harpia!
2013. jún. 11. 13:00
 32/37 anonim ***** válasza:
Akkor üljetek le a férjeddel és beszéld meg. Ez neked mennyire rosszul esik. Pénzt ne adja tok neki, ha kell étel akkor menjen és kap ételt, de pénzt ne adjatok neki.
2013. jún. 11. 13:02
 33/37 anonim ***** válasza:

Ha a férjed intelligens ember, akkor látja, hogy amit a testvére művel az nem normális. Azt írod, hogy nem jelenti be hogy neveli a gyereket, mert mégis csak a testvére. Na bumm, és ha történik azzal a gyerekkel valami, mert az anyja annyira felelőtlen, akkor is ezt mondja a férjed?

Nem tudom mennyire határozott a férjed, de neki kellene jobb belátásra bírni.

A sógornőd úgy se fog változni a te kedvedért. Annyit tehettek, hogy a gyereknek enni adtok,foglalkoztok vele. Az anyjának meg nem kell segíteni semmiben. Ő azt eszik amit akar.

2013. jún. 11. 13:13
 34/37 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat!
2013. jún. 11. 13:14
 35/37 anonim ***** válasza:
ha ez tényleg így van, akkor a gyereket simán elveheti tőle a gyámügy.. az már más kérdés, hogy mennyire lenne jobb egy intézetben neki.. sajnálom, hogy ilyen anyja van.. ha az én sógornőm lenne ilyen és közös telken laknánk, akkor kuss lenne a neve, mert én már rég megtéptem volna a helyedben és elmagyaráztam volna neki a dolgokat.. az ilyen ember nem ért a szép szóból, el lehet neki mondani, hogy ha nem viselkedik normálisan, hívjátok a gyámügyet.. az meg, hogy kérkedik a filléreivel, kit érdekel? én jót röhögnék rajta, esetleg elejtenék egy két beszólást, amikor ott vannak a barátnők is, hogy egy kicsit égjen a pofája
2013. jún. 11. 13:19
 36/37 anonim ***** válasza:
Olyan lehet az a ház amiben laktok mint egy állatkert. Emberek ordibálnak az udvaron, mindenki csöves... Ilyen körülmények között miért kell élni?
2013. jún. 11. 16:02
 37/37 anonim ***** válasza:

Csodálkozom, hogy a 3 hetes kiszáradás után az orvos nem jelzett a gyerekvédelemnek.

A sógornőd azért él úgy, ahogy mert ti ebben segítitek. Nyilván a jó szándéktól vezetve, de akkor is támogatjátok az életformáját.

A sógorod mennyi idős?

2013. jún. 11. 16:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!