Ti ebben a helyzetben mit tennétek tartanátok tovább a nagyit? Ti a nagyi helyében mit tennétek?
Hol laktok?
Ha nálatok, akkor lehet neki valamiféle ultimátumot adni: minden hónapban lead x ft-ot, ha meg nem akkor mehet ahová akar.
Egyedül a cigibe kötnék bele mert az brutál összeg pláne, hogy ilyen helyzetben vagytok és kisbaba is lesz.
Vegyen magán erőt és szokjon le. Legalábbis egy részéről.
Szerintem is adjatok neki ultimátumot, fix összeg havonta habár 28 ezerből nem lehet virgonckodni de akkor is...
A bagó nem létszükséglet.
Egyenlőre ti fogadtátok be ő van vendégségben, alkalmazkodjon.
Adj neki enni de többre ne számítson.
"nem vagyunk nagyon eleresztve anyagilag nem keres a férjem sem túl jól, én pedig most várom a harmadik babóm"
OFF
Mi ketten a párommal havi 300at keresünk kézbe, mégis meggondolunk akár még csak 1 gyereket is....
ON
nem úgy áll hozzánk sem és a gyerekekhez sem, mind aki megérdemelni, nincs hova mennie egyébként, de tudja, hogy most nehezen jövünk ki és még sem segít a családján!
Nem kell több, felelőtlenek vagytok mindannyian.
igen, kedves utolsó, meggondolom a 300 ezres fizetés mellett, mert nem a nyomorba szülöm meg, ahol 5en lakunk 80 ezerből plusz jönne a drága mama is, aki meg semmit nem tud és nem is akar segíteni. legalábbis a kérdező szerint.
de mivel nem a gyerekek száma volt a kérdés, csak én akadtam fent rajta, ezért a válaszom az, hogy a kedves kérdezőt is felnevelték, tehát segíthetne az anyján, az más kérdés, hogy nem akar....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!