Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Dilis vagyok a hormonoktól....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dilis vagyok a hormonoktól. Van rá megoldás egy nagy pofonon kívül?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok.

Az utóbbi időben havonta (néha csak kéthavonta) sértődékeny, ingerült, depressziós, magamba forduló, néha még goromba is vagyok pár napig, mikor készül megjönni.

Nagyon bosszant, mert soha semmilyen ezirányú panaszom nem volt, és szegény páromat meg sajnálom, mert türelemmel, sőt megértéssel visel minden vihart. A helyében már felpofoztam volna magamat.

Szeretnék tenni ellene, próbálok is, néha sikerül is. De általában eszembe se jut, hogy a súlyosnak tűnő problémák, amiken kiakadok, talán nem is olyan súlyosak?...

Aztán jól kisírom magam, másnap megint normális vagyok, és szégyellem magam aktívan.

Mindig utáltam az olyan nőket, akik ilyesmire hivatkozva bunkók/gorombák/hisztisek, és úgy gondoltam, csak a hallgatóságnak cirkuszolnak. Nyilván én is ezt teszem, mert ha nem figyelne rám a kutya se, asszem hamar leszoknék a nyivákolásról. De ez nem tudatos, és egyre kevésbé tudom kontrollálni, pedig szívből utálom.

Néha iszom citromfűteát, attól picit jobb, de szerintem csak placebo.

Van ilyen valakinél, vagy a feleségénél? Hogy tudjátok kezelni akár a magatok, akár az "asszony" ilyen "rohamait"? Hogy lehet elmulasztani? Anyukám szerint menjek el három műszakba téglát rakodni, akkor legalább tudnám, mi bajom... talán neki van igaza.

2013. jún. 25. 15:34
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Ja, és még annyi... Azért ebbe a kategóriába írtam, mert nem magam miatt, hanem a kedvesem, a kapcsolatunk, a házasságunk miatt aggódom. Türelmes, de nem akarom őt kitenni ennek.
2013. jún. 25. 15:40
 2/18 anonim ***** válasza:

Anyukádnak sincs igaza.

Én azt csinálom, hogy már a kritikus időszak előtt pár nappal tudatosítom magamban, hogy ez lesz. Hogy minden fáj, minden bánt.

Amikor pedig jön az első probléma, akkor megint erre gondolok, és a hisztimet elfojtom magamban pár napra. Nem hagyom kitörni, kicsit rágódok rajta, és csak akkor szólok a másiknak, ha a kritikus 1-2 nap elteltével is zavar, foglalkoztat a dolog. Mert akkor foglalkozni lehet vele, de akkorra már nem robbanok, hanem csak elmondom, mi bánt.

2013. jún. 25. 15:41
 3/18 anonim ***** válasza:
Én is van ,hogy kicsit hisztisebb vagyok,de olyankor a párom kiröhög és én is totál normális leszek újból :D
2013. jún. 25. 15:43
 4/18 anonim ***** válasza:
Én elég gyakran vagyok ingerült, meg elégedetlen, de csak akkor vezetem le a másik emberen, ha szándékosan provokál. Akkor viszont meneküljön jó messzire az illető, mert ha elkapom, jaj lesz neki. Amúgy ha ilyen problémám van, mindig ide írogatok, vagy ha épp nem vagyok gépközelben, akkor csapkodok.:D Tegnap például kerti munka közben nagyon felmérgeltem magam valami magánéleti gondon és az ásót vágtam bele tiszta erővel a földbe és puffogtam magamban. De ez néha veszélyes is, nehogy valami tárgynak baja essen. Egyszer a ventilátor bánta meg. nem nagyon lehet vele mit csinálni, ki kell adni magadból, különben csak rágni fog belülről, az meg nem jó. csak arra vigyázz, nehogy a párodon, vagy olyan embereken vezesd le, akik nem érdemlik meg.
2013. jún. 25. 15:51
 5/18 anonim ***** válasza:

ciklus előtt 1 hétig igyál Magne B6 Feminát, nekem nagyon bejött.

Illetve 2-3 hétig próbálj erősebb magnézium-kúrát tartani, tuti segíteni fog.

2013. jún. 25. 15:55
 6/18 anonim ***** válasza:
Utolsónak igaza van,lehet megérne egy probát az a Magne b 6 femina mert úgy reklámozzák h pont erre jó.
2013. jún. 25. 16:08
 7/18 anonim ***** válasza:

A magnézium nekem is javított a helyzetemen.

Az olyna dolgokon is totálisan kiakadok, amire máskor csak legyintenék. Persze valós dolgokon bosszankodok, de ilyenkor jobban felveszem... Tudom, amikor a szám beszél,hogy már nem jó...mondom magamnak mint egy skizofrén, hogy fogd be...de nem megy...aztán csak nevetek rajta, de nagyon bosszantó, és hamar eltörik a mécses is, ha éppen olyan hangulatomban vagyok

Vőlegényem szerint amikor menstuálok akkor "elromlok" az ő szempontjából, én mindig mondom, hogy most "javulok" csak figyelje meg:):)

Attól félek, hogy amikor vrandós leszek ez az állapot hónapokig ki fog tartani:S

2013. jún. 25. 16:37
 8/18 anonim ***** válasza:
hú, én is ilyen vagyok :D de még nem jöttem rá a megoldásra. szerencsére van olyan férfi, aki ezt jól tudja kezelni.
2013. jún. 25. 18:22
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem citromfű, hanem orbáncfű teát kell inni, igaz én nem menstruációtól szoktam ilyen lenni, hanem február környékén, amikor már elegem van a télből meg a rövid nappalokból, de a tünetek kb. ugyanezek és nekem beválik.
2013. jún. 26. 22:42
 10/18 A kérdező kommentje:
3 hónapja fogamzásgátlót szedek, azóta még rosszabb... :( A havi-kéthavi 1-2 hülyeségi roham heti 1-2re állandósult, és brutális hangulatingadozásaim vannak. Van, hogy semmi bajom, aztán hirtelen magamba zuhanok, ott zokogok szegény páromnak 5-10 percet, aztán negyed óra múlva megint röhögcsélek. Az agyamra megyek már. :(
2013. szept. 26. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!