Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig, minden esetben mindkét fél felelős a házasság megromlásáért?
Nem kellet volna úgy vislekedned, hogy erre kényszerüljön.
A szememben a te viselkedésed undorítóbb, mint a feleségedé.
A legnagyobb probléma, hogy nem ismered fel a saját felelősségedet a helyzet kialakulásáért, pedig nagyban TE tehetsz róla.
Ha valaki rávilágít, azt olyan szinten söpröd ki a tudatodból sértettsegedben, hogy az már felelmetes...
Belegondoltál már abba, hogy egy ilyen munka mennyi megaláztatással jár? Hogy milyen lehet, ha mindig idegenek érnk hozzá ilyen intim módon? Ezt ép ésszel nem sok ember éli túl (kikapcsolnak mert muszáj)...
Vann elég baja szerintem, és te még rúgsz rajta 2-őt...
Isten mentse meg tőled a nőket, amíg nem jön helyre a fejedben lévő tévedések, káosza.
Nem sok empátia van benned, mert itt csak azt hallgatjuk, hogy afeleséged így bántott,mmeg milyen már, meg megalázott..de az, hogy végiggondolnád lépésrőlnlépésre mikor, és miért döntött ez a mellékkereset mellett, aaaaaaazt nem.
Csak a sértett én én én én..... Szállj le magadról, ne legyél ennyire egoista...
Felfogtam, hogy hibázam, ezért is váltottam ki a kuplerájból. Viszont nem én mondtam, hogy menjen oda, ezért azt nem ismerem el, hogy nagyobb az én felelősségem. Amúgy is pénzért ment, az meg nekem nincs több!
Azt is értem, hogy rossz neki, de neki azt kellene tudomásul venni, hogy nincs gusztusom hozzáérni azután, hogy harmincan átmentek rajta. Ezen mi nem érthető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!