Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mindig, minden esetben mindkét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig, minden esetben mindkét fél felelős a házasság megromlásáért?

Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 12:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 A kérdező kommentje:

Elnézést kérek minden előzményért. Tegnap tudtam meg az egészet.

Most már nem lehet helyrehozni, de megmondanátok, hogy mit kellett volna másképp tennem?

2013. jún. 25. 20:14
 52/86 anonim ***** válasza:
Nem nem fogjuk megmondani ezt neked kell kitalálnod.
2013. jún. 25. 20:43
 53/86 anonim ***** válasza:
Drága öregem, leírtam már több hozzászólásban is.
2013. jún. 25. 21:50
 54/86 A kérdező kommentje:

Beszéltem vele. Kiderült, hogy még mindig csinálja, mert fél milló kölcsönt kért és azt még le kell dolgoznia. A bankban félretett pénzem talán elég lesz, hogy kifizessem a futtatóját.

Gondolom ezt is megérdemeltem, ugye?

2013. jún. 26. 10:09
 55/86 anonim ***** válasza:

Figyelj, szerintem pont elegendő választ kaptál.

Menj szépen haza, nőj fel a feladathoz, dönts, hogy hogyan folytatod, és rakd rendbe a családi életedet.

(UI.: elárulok egy nagyon nagy titkot: az életben senkinek soha nem az általa megérdemeltnek vélt sors jut. Sőt. Továbbmegyek: az életben nincs is olyan, hogy ki mit érdemel. Nem ül az Úristen a felhő tetején és húzza a strigulákat. Mozogsz, élsz itt a földön, és aztán a döntéseidnek lesznek eredményei.Ennyi.)

2013. jún. 26. 10:54
 56/86 A kérdező kommentje:
Nem teszek rendbe ezek után semmit, farokkal a pofájában könyörgött bocsánatért. Kifizetem, hogy meglegyen a békesség és keresek jobbat, aki nem ingyenélő és nem is r*banc. Ez a döntésem, talán hasznosabb eredménye lesz, mint annak, hogy tegnap egy pillanatig megsajnáltam ezt a lotyót.
2013. jún. 26. 11:10
 57/86 anonim ***** válasza:

Jó. Azért azt ne felejtsd el, hogy azt a "lotyót" Te vetted feleségül. Te választottad.

Sok szerencsét! (Főleg neki, hogy valahogy talpra tudjon állni...)

2013. jún. 26. 11:14
 58/86 A kérdező kommentje:
Minek álljon talpra? Négykézláb biztosabban áll. Hanyatt meg még inkább. Többet keres, mint én és ha megszokja még kellemes is lesz. Nélkülem úgyis folytatni fogja, de azt nem várhatja el, hogy vele maradjak.
2013. jún. 26. 11:28
 59/86 anonim ***** válasza:
miért is vett fel hitelt a tudtod nélkül, Talán mert nem bízott abban BENNED,ohgy támogatod őt és a szüleit. Ezen agyalj már!
2013. jún. 26. 13:10
 60/86 anonim ***** válasza:

"Nem teszek rendbe ezek után semmit, farokkal a pofájában könyörgött bocsánatért. Kifizetem, hogy meglegyen a békesség és keresek jobbat, aki nem ingyenélő és nem is r*banc. Ez a döntésem, talán hasznosabb eredménye lesz, mint annak, hogy tegnap egy pillanatig megsajnáltam ezt a lotyót."

Na ennyit arról, hogy többé rá se tudsz nézni. A másik meg, hogy téged is csak azon a bizonyos ponton lehet elgyengíteni, ahol az összes többi férfit. Férfit? Nem biztos, hogy mind megérdemli a nevet.

Különben épp most teszed a saját k**váddá is, kifizeted, hogy meglegyen a békesség. Ezek után ne is gondold, hogy különb vagy, mint a kuncsaftjai. Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de ilyennek tűnik a helyzet.

2013. jún. 26. 13:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!