Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinál a férjetek/feleségetek otthon? Elismeri a háztartási munkát?
Figyelt kérdés
A férjem nagyon laza munkában van, sokmindent nem csinál... sokszor meséli, hogy egész nap játszott bent a gépen, meg hogy ki kellett nyomtatnia 10 papírt és az milyen megterhelő volt, mert éppen nézelődött volna a neten... 8-4 ig van bent. Itthon csak a kertben végzi azokat a dolgokat amihez éppen kedve van, illetve a mosógépet be szokta indítani. Szerinte, mivel én itthon vagyok a két gyerekünkkel (1 és 3 évesek), ráérek és csináljak meg mindent. Nekem ez nagyon megterhelő, de nem érti meg. Miért nem?2013. jún. 24. 12:41
41/44 anonim válasza:
Hát kedves utolsó, nem tudom feltűnt-e, hogy itt egyedül te vered a hisztit amellett, hogy még a farmerokat is vasalni kell... és utána még büszkén állítod, hogy mindenki hülye csak te vagy helikopter.
42/44 anonim válasza:
besirok, hogy azér oltjátok egymást, hogy ki hogy vasal vagy éppen nem vasal...ki nem szrja leee???:D
43/44 anonim válasza:
Ja a rendszergazda álmos mindennapjai. Klikkelget kettőt-hármat 150 e ft nettóért.
Kérdésedre válaszolva nem ismerik el a háztartási munkát, amit végzek, de fegyelmezni szoktam min. a férjemet. Elküldöm vásárolgatni, neki kell cipelni mostanában, szerelni is, kertészkedni. Szép lassan adj a te lusta férjednek is feladatokat!!!
44/44 anonim válasza:
Jót nevettem legalább..................:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!