Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csinál a férjetek/felesége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinál a férjetek/feleségetek otthon? Elismeri a háztartási munkát?

Figyelt kérdés
A férjem nagyon laza munkában van, sokmindent nem csinál... sokszor meséli, hogy egész nap játszott bent a gépen, meg hogy ki kellett nyomtatnia 10 papírt és az milyen megterhelő volt, mert éppen nézelődött volna a neten... 8-4 ig van bent. Itthon csak a kertben végzi azokat a dolgokat amihez éppen kedve van, illetve a mosógépet be szokta indítani. Szerinte, mivel én itthon vagyok a két gyerekünkkel (1 és 3 évesek), ráérek és csináljak meg mindent. Nekem ez nagyon megterhelő, de nem érti meg. Miért nem?
2013. jún. 24. 12:41
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
54%

"Meg a pólókat, rövidnadrágokat, szoknyákat, farmert, vászonnadrágot, stb. Kivéve persze trehányéknál. :)"

Valaki már leírta:

Normális teregetés esetén sima lesz a ruha!

Mielőtt kiteregeted ki kell szépen rázni, simítani, aztán szépen, simára kiterítve teregetni, nem ráhányni mint egy disznó, gyűrötten össze-vissza. Mikor leszeded, végig kell rajta simítani szépen és egyenesen összehajtogatni. A nadrágokat, szoknyákat csiptetős akasztón tartani, és nem gyűrődnek meg a szekrényben.

Sosem volt még gyűrött egy pólóm vagy nadrágom sem...

2013. jún. 24. 14:27
 32/44 anonim ***** válasza:
63%

"Mármint hogy vasalni nem elég csak a kosztümöket, ingeket, blúzokat, ha nem akarunk hétköznapokon úgy kinézni, mint akit a kutya szájából rángattak ki, bár igényteleneknek ez is megfelel."

Ez mindenkinél így van, aki nem tanult meg rendesen teregetni, szóval nálad is:D

2013. jún. 24. 14:35
 33/44 anonim ***** válasza:
62%

Aki a farmert,rövidgagytát,zoknit,bugyit vasalja,az meg is érdemli....

Normális teregetés,és elég 2hetente fél órát vasalni.

2013. jún. 24. 14:35
 34/44 anonim ***** válasza:
64%

Sajnos ha magas fordulatszamon centrifugaz a mosogep akkor ha fejre allsz,akkor is ki kell vasalni utana.Anyukam probalt meggyozni rola,hogy nem jol teregetek,azert kell vasalni.Aztan egy oranyi teregetes- simitgatas utan inkabb megis mindent kivasalt ugyan annyi ido alatt.

Persze melegben nem feltetlenul szukseges a magas fordulatszam,de telen jobban szeretem ha nem kell 3 napot varni amig megszarad a ruha.

2013. jún. 24. 14:42
 35/44 A kérdező kommentje:
A vasalás nem téma :) csak amiben dolgozni jár, azt kell vasalnom, de za is bőven elég, főleg, hogy nem merek vasalni csak akkor, ha a gyerekek már alszanak, mert kicsi a házunk és félek, ha közben körülöttem rohangálnak.. Úgyhogy ezen ne veszekedjetek, mindenki vasalja, amit akar :)
2013. jún. 24. 14:45
 36/44 anonim ***** válasza:
28%

Mivel én a szekrénybe összehajtva rakom a ruhákat, nem úgy, ahogy leszedem a szárítóról, én kivasalom, miután elővettem őket, én nem szeretem, ha rajta vannak a csíkok, amiket a hajtogatás okoz. Tudom, vannak, akiket ez nem érdekel, az ő dolguk. Aki igényesebb, azért erre odafigyel.

Akkor ennyi erővel a kosztümös se vasaljuk, mert az meg vállfán van.

2013. jún. 24. 14:52
 37/44 anonim ***** válasza:

Az én férjem segít sokat, de csak ha kérem.

Tehát magától nem jut semmi eszébe, de ha megkérem, akkor szó nélkül megcsinálja szépen.

Néha még ezért is felidegesít, hogy magától nem veszi észre azokat a dolgokat amikre nekem már nincs időm, energiám és nem csinálja meg magától, de amúgy nekünk nincs ezzel problémánk :)

Én kisgyerek mellett járok most levelezőn egyetemre is, nagyon húzós vizsgaidőszakom volt. 10 vizsga, abból 4 szigorlat. Nagyon nehéz lett volna végigcsinálnom, ha a férjem nem segít sokat. A gyerektől nem veszek el időt az iskola miatt, úgyhogy a házimunkával voltam elmaradva (amit amúgy szeretek). Úgyhogy a férjem sokat segített, ha kértem.

A férjednek meg kellene látni azt, hogy hogy is telik egy napod neked. Mutasd meg neki, vond be egy egész napodba, majd meglátja ő is.

2013. jún. 24. 15:13
 38/44 anonim ***** válasza:
Ültesd le és beszélgess el vele,hogy közös a gyerek közös vele együtt minden.Attól mêg hogy gyeden vagy nem unatkozol.Mellesleg ahogy írod közel annyi a gyeded mint a fizetése.Főleg hogy előtte 2* annyit kerestél mint ő.Beszélgessetek sokat,mert úgy tűnik ő semmibe nézi amit csinálsz.
2013. jún. 24. 16:38
 39/44 anonim ***** válasza:
27%

"én nem szeretem, ha rajta vannak a csíkok, amiket a hajtogatás okoz. Tudom, vannak, akiket ez nem érdekel, az ő dolguk. Aki igényesebb, azért erre odafigyel. "

Sztreccs felsőkön még véletlenül sem látszik meg, manapság meg már mást nem is kapni...

2013. jún. 24. 16:58
 40/44 anonim ***** válasza:
28%
A sztreccs felsőkön tényleg nem látszik, de a férjem elég ritkán jár sztreccs felsőkben, konkrétan soha. Na, de nem vitatkozok tovább ezen, már így is eléggé "ki mit vasal" jelleget kezd ölteni a kérdés és nem ez a témája. Mondjuk legalább megtudtam, hogy ha valaki nem hord öltönyt vagy kosztümöt, elvileg nincs is szükség a családban vasalóra. :D
2013. jún. 24. 23:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!