Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek ha csak a szex jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha csak a szex jó vele?

Figyelt kérdés
Lassan 10 éves házasok vagyunk a feleségemmel, két gyerekkel és valami nem jó közöttünk. Szerintem meguntuk egymást vagy nem tudom. Nem tudjuk megbeszélni normálisan a dolgokat, egyedül a szex olyan mindig mintha először csinálnánk együtt. Egy istennő ezen a téren. Csak nem akarom, hogy ilyen feleségem legyen aki szinte semmi másra nem jó már nekem. Ezt tudja ő is, próbálkozunk de nem megy. Erre csak a válás lehet megoldás?

2013. jún. 22. 18:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%
Bátya ha kölcsön adod egy menetre elmondom mit csinálj :D
2013. jún. 22. 18:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy válni kellene.

Beszélgetni, sokat, mindenről, legfőképpen kettesben, olyan helyen, ami nem a megszokott szféra, ilyen helyzetben sok minden kiderül.

Ha a szex jó, akkor nincsen semmi sem veszve, hiszen a többség pont azért panaszkodik, mert az nem működik.

2013. jún. 22. 18:10
 3/11 A kérdező kommentje:

Próbálkozni lehet bátya, de nem ajánlom :)

Ezaz, hogy a beszélgetés nem megy. Nem tudunk miről beszélni vagy ha mégis akkor csak veszekedés lesz belőle. Azt szokta mondani, hogy ne fárasszam a hülyeségeimmel pedig normális dolgokról beszélek. Engem meg az nem érdekel amit ő mond vagy nem tudok rá válaszolni.

2013. jún. 22. 18:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Talán kicsit bedaráltak titeket a hétköznapok. Próbáljatok kicsit kiszabadulni vagy valami. Esetleg egy közös bringázás a környéken kettesben, új hobbi, menjetek el társastánctanfolyamra, valahová ahol aztán ki lehet közösen vesézni a dolgokat..nem tudom mit szerettek.
2013. jún. 22. 18:18
 5/11 A kérdező kommentje:
Voltunk már sok helyen de nem lett jobb a kapcsolatunk.
2013. jún. 22. 18:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"Azt szokta mondani, hogy ne fárasszam a hülyeségeimmel pedig normális dolgokról beszélek. Engem meg az nem érdekel amit ő mond vagy nem tudok rá válaszolni."

Hidd el, a házasságok zöme is ugyanilyen, csak ott még a szex is nyomor. Örülj, hogy legalább azt élvezitek. Bár nem nagyon tudom elképzelni, hogy két ember egy évtized után is élvezi egymással az aktust, de a világon semmiről nem tudnak beszélgetni. Elég logikátlannak tűnik ez a dolog. Semmi közös érdeklődés? Hobbi? Nem értem én ezt a kérdést igazából.

2013. jún. 22. 18:22
 7/11 intrepid ***** válasza:
Megbolondultál? Válni tőle? Eszedbe ne jusson! Egy kincs van a kezeid között, te meg eldobnád? De ha mégis mindenképpen: nem passzolnád át valahogy nekem?
2013. jún. 22. 18:23
 8/11 anonim ***** válasza:
41%
Volt nekem is hasonló nőm. Összeillettünk, azonos dolgok érdekeltek, jól is nézett ki, de mégis volt valami, ami nem illett oda... Kb. ez a hagyjam a hülyeségekkel, amikor normális dolgokról beszélek. Nem tudom ez mi a nőknél, de akkor a tiéd is ebben szenved..:D Kicsi a tűrőképessége, hisztis lesz, szeszélyes, mindig mást csinálna, logikátlan, szerintem ezzel vagy megtanul valaki együtt élni, vagy keres valami értelmesebb nőt. Vagy pedig az is jó megoldás, ha elkezdünk lelkiismeret furdalást ébreszteni a nőben, hogy valahogy rájöjjön, hogy ő a rossz, ha ő a rossz.
2013. jún. 22. 18:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát akkor hobbizatok külön, te meg keress beszélgetőpartnereket a neten, meg ő is talál majd magának valami csevegőtársat. Ha jó a sex meg mellette tiszta a lakás, nem éheztek, be tudjátok osztani a pénzt akkor szerintem nem kellene emiatt szétmenni. Ennél hidd el van sokkal rosszabb is! Mi az ami érdekel téged egyébként?
2013. jún. 22. 18:26
 10/11 anonim ***** válasza:
80%

Látom itt mindenkinek az a fontos, hogy jó legyen a szex. Ez egy igényes embernek kevés. Jó alap, de kevés. Én értelmesebben akarom leélni az életem.

Kérdező, mondhatnám a párterápiát, de felnőtt emberek vagytok. Ha nem illetek össze, akkor kalap-kabát.

2013. jún. 22. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!