Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha csak a szex jó vele?
Nem hiszem, hogy válni kellene.
Beszélgetni, sokat, mindenről, legfőképpen kettesben, olyan helyen, ami nem a megszokott szféra, ilyen helyzetben sok minden kiderül.
Ha a szex jó, akkor nincsen semmi sem veszve, hiszen a többség pont azért panaszkodik, mert az nem működik.
Próbálkozni lehet bátya, de nem ajánlom :)
Ezaz, hogy a beszélgetés nem megy. Nem tudunk miről beszélni vagy ha mégis akkor csak veszekedés lesz belőle. Azt szokta mondani, hogy ne fárasszam a hülyeségeimmel pedig normális dolgokról beszélek. Engem meg az nem érdekel amit ő mond vagy nem tudok rá válaszolni.
"Azt szokta mondani, hogy ne fárasszam a hülyeségeimmel pedig normális dolgokról beszélek. Engem meg az nem érdekel amit ő mond vagy nem tudok rá válaszolni."
Hidd el, a házasságok zöme is ugyanilyen, csak ott még a szex is nyomor. Örülj, hogy legalább azt élvezitek. Bár nem nagyon tudom elképzelni, hogy két ember egy évtized után is élvezi egymással az aktust, de a világon semmiről nem tudnak beszélgetni. Elég logikátlannak tűnik ez a dolog. Semmi közös érdeklődés? Hobbi? Nem értem én ezt a kérdést igazából.
Látom itt mindenkinek az a fontos, hogy jó legyen a szex. Ez egy igényes embernek kevés. Jó alap, de kevés. Én értelmesebben akarom leélni az életem.
Kérdező, mondhatnám a párterápiát, de felnőtt emberek vagytok. Ha nem illetek össze, akkor kalap-kabát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!