Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » "Fogynod kéne. "-mondta a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Fogynod kéne. "-mondta a férjem szex közben. Sértő ez, vagy csak én vagyok sértődős?

Figyelt kérdés
Valóban van túlsúlyom (169/65), de kértem többször, hogy szex közben ne mondja, mondja máskor.
2013. jún. 12. 08:26
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
81%
Viccelsz? Én 167/66 vagyok és nincs rajtam túlsúly.
2013. jún. 12. 08:28
 2/37 anonim ***** válasza:
90%

Egyrészt szerintem nem vagy kövér, másrészt nincs annál sértőbb, lehangolóbb, és nagyobb pofon, mint mikor szex közben sértegetik az embert. Nekem így vették el a kedvemet annó attól az egyetlen póztól, amitől el tudtam menni (külső segítség nélkül). Ha régebben vékony voltál lehet elvárja a párod, hogy most is az legyél, viszont hidd el nem vagy kövér! Egészségesen telt vagy, ennyi kiló ekkora magassággal, ha nem nagy a testzsírszázalékod a BMI szerint is normális!

És még ha mondja is, mert neki az tetszik, mi a fenének szex közben kell? Én biztos nem feküdnék le vele. :(

2013. jún. 12. 08:30
 3/37 anonim ***** válasza:
96%
le is rúgnám magamról, ha szex közben mondaná. Egyszer szórakozott azzal, hogy lovaglóban ráültem ugye, erre úgy csinált, mint aki nem kap levegőt, aztán röhögött. Én meg felálltam, aztán mondtam neki, h fejezze be egyedül. (Én is 65 kg vagyok.)
2013. jún. 12. 08:32
 4/37 anonim ***** válasza:
93%
Hm...jó nagy bunkó, pláne, hogy a szex közben...Erre figyel? Figyelj valami másra te is közben . Esetleg büdös a szája?
2013. jún. 12. 08:32
 5/37 A kérdező kommentje:
Mikor összeházasodtunk, 10 kg-val kevesebb voltam, itt az a gond, hogy mikor mondja.
2013. jún. 12. 08:35
 6/37 anonim ***** válasza:
91%
Vágj vissza: te meg növeszd meg a farkad.
2013. jún. 12. 08:39
 7/37 anonim ***** válasza:
88%

Alkattól függően max 5 kiló ami többlet van rajtad,de az nem sok.

De ilyet mondani,főképp szex közben...jódarabig játszadozhatna a saját kezével,velem tuti nem.

2013. jún. 12. 08:40
 8/37 anonim ***** válasza:
94%

Sértő.

Nekem 26 év házasság alatt sose mondott volna ilyet.

Pedig 161 cm hez voltam 68 kg is, de általában 62-63 körül vagyok, A melleim nagyok,és tetszik az alakom neki.

Nekem is rosszul esett volna.

2013. jún. 12. 08:40
 9/37 Andizsuzsi ***** válasza:
95%
"Nagyobb kéne" - és egy életre elveszed a kedvét az élcelődéstől. Nagyon bunkó megjegyzés amúgy, főleg, hogy mint mondod, ez gyakori megjegyzése.
2013. jún. 12. 08:44
 10/37 anonim ***** válasza:
93%

Felháborító és igen, sértő!

Ő tökéletes? Egy Adonisz? Lehet ezt finoman, tapintatosan is közölni a másikkal. Jogosan sértődtél meg, ez szerintem is bunkóság.

2013. jún. 12. 08:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!