Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Fogynod kéne. "-mondta a férjem szex közben. Sértő ez, vagy csak én vagyok sértődős?
Egyrészt szerintem nem vagy kövér, másrészt nincs annál sértőbb, lehangolóbb, és nagyobb pofon, mint mikor szex közben sértegetik az embert. Nekem így vették el a kedvemet annó attól az egyetlen póztól, amitől el tudtam menni (külső segítség nélkül). Ha régebben vékony voltál lehet elvárja a párod, hogy most is az legyél, viszont hidd el nem vagy kövér! Egészségesen telt vagy, ennyi kiló ekkora magassággal, ha nem nagy a testzsírszázalékod a BMI szerint is normális!
És még ha mondja is, mert neki az tetszik, mi a fenének szex közben kell? Én biztos nem feküdnék le vele. :(
Alkattól függően max 5 kiló ami többlet van rajtad,de az nem sok.
De ilyet mondani,főképp szex közben...jódarabig játszadozhatna a saját kezével,velem tuti nem.
Sértő.
Nekem 26 év házasság alatt sose mondott volna ilyet.
Pedig 161 cm hez voltam 68 kg is, de általában 62-63 körül vagyok, A melleim nagyok,és tetszik az alakom neki.
Nekem is rosszul esett volna.
Felháborító és igen, sértő!
Ő tökéletes? Egy Adonisz? Lehet ezt finoman, tapintatosan is közölni a másikkal. Jogosan sértődtél meg, ez szerintem is bunkóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!