Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Fogynod kéne. "-mondta a férjem szex közben. Sértő ez, vagy csak én vagyok sértődős?
Tudod, hogy mi a durva? Az, hogy a férjed szex közben mondott szövegeit ide felteszed.
Te magad is tudod, hogy nem vagy egy tehén a 65 kg-val. A férjed a szövege alapján egy bunkó, te meg a tökéletes párja vagy.
"Én is képes vagyok ilyen nyersen közölni a párommal, ha nem tetszik rajta valami, de nem azért, mert szemét vagyok, hanem mert ilyen a stílusom."
De ugye nem olyankor, amikor szerelmesen összebújtok? Mert itt konzekvensen szexről beszélünk, és ha az tényleg csak szex, egy menet, akkor akár ez is belefér. De ha egy párnak az együttlét ettől többet jelent, akkor nem. A másik teste nyílt téma köztünk, de az intim pillanatokban nem teszünk kritikus megjegyzéseket. Mondjuk bennem fel sem merül, hogy olyankor "olyan" szemmel nézzem a másikat.
Kedves 19-es, 12 év alatt híztam ennyit. Nem volt erőkifejtést igénylő póz.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
SZex közben ilyet mondani bunkóság, erre nincs mentség.
Ha egyébként zavar a túlsúlyod, akkor fogyj le. 10 kiló nem kevés, elég illúzióromboló tud lenni. Bár ha egyébként a férjed sem a 12 évvel ezelőtti formáját adja, akkor nem lenne joga megjegyzéseket tenni. Vagy ő ugyanúgy néz ki, mint akkoriban? Mert akkor megértem, hogy zavarja, ha ő tesz a kinézetéért, te pedig nem.
1. egyrész nem vagy kövér, ez csak a mai emberek hülyesége.. én 173 cm vagyok és 68 kg egyáltalán nem vagyok kövér..38-as felső hordok és 40-es gatyát...az már kövér???? uggyanmáááááár..rajtad is max van egy pici husi :) nem vagy "gebe" ahogy a párom szokta hívni az ilyen 40 kgos csajokat :)
2. ilyent szex közben mondani BUNKÓSÁG csupa nagybetűvel..ne bújj vele ágyba 2-3 hétig és majd elgondolkodik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!