Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Fogynod kéne. "-mondta a férjem szex közben. Sértő ez,
vagy csak én vagyok sértődős?
Igen, sértő, bár vannak olyan emberek, akik ilyenek. Én is képes vagyok ilyen nyersen közölni a párommal, ha nem tetszik rajta valami, de nem azért, mert szemét vagyok, hanem mert ilyen a stílusom.
2013. jún. 12. 08:51
Szex közben??? ki ez az ősbunkó??
Szex közben éppen egymás imádásának legfelsőbb fokán kellene lennetek, nem kritizálni a másikat...
IGEN, nagyon sértő...ez az a kategória, amikor elgondolkoznék, hogy kell-e nekem ez az ember.
24N
2013. jún. 12. 08:55
13/37 anonim válasza:
Menjen a fenébe! Hogy alázhat így meg? Az én súlyom rendben van, az oké, de az arcom tiszta ragya, csúnya, mint a bűn, és mégsem azt kapom, hogy "hogy nézel ki, de csúnya vagy", hanem azt, hogy "gyönyörű vagy", még ha tudom is, hogy nem így van, neki legalább szép vagyok, és nem látja az arcomon a csúnyaságokat, vagy legalábbis nem érdekli őt, büszkén jön velem végig az utcán, úgy, hogy már én nem merek kimenni, mert orvosi eset vagyok, annyira gáz az arcom. Ugyanígy a párodnak sem kéne lássa rajtad a súlyfelesleget. Főleg ne már szex közben mondja!! Sértő és megalázó!
2013. jún. 12. 08:57
Egyáltalán nem vagy kövér!Számomra is érthetetlen,hogy miért szex közben jut ilyen mondanivaló az eszébe?!....Miért nem lehet pl utána mondani?....Megdöbbentô egy reakció....
2013. jún. 12. 08:58
Erre nincs mit mondani...ez akkora szemétség, ami sajnos azt bizonyítja, hogy nem szeret téged annyira, amennyire kellene, de meg merem kockáztatni, hogy semennyire. Képzeld! Millió férfi van a világon, akinek istennő lennél! Lépj, ha van rá mód!
megbeszélni szerintem nem sok értelme van,hiszen már azt írod, hogy kérted többször. Akkor is ilyen bunkó volt, amikor beleszerettél?!
2013. jún. 12. 08:58
Én is megemliteném kedvesen az ő méreteit az biztos :D
2013. jún. 12. 09:04
Amúgy a kérdésedre válaszolva: Igen ez sértő, maximálisan!
Másrészt kezdd el neki mondani szex közben az ő hibáit. Aztán szex után megkérdezheted, hogy esett neki, és akkor talán leülhetnétek beszélgetni erről a témáról.
2013. jún. 12. 09:08
Én is felszedtem 10kg-ot és én vagyok az,akit ez zavar,általában én teszem szóvá,ő sosem mondja,h zavarná....habár utólag kiderült,h pm problémám van,de engem akkor is zavar.
2013. jún. 12. 09:16
Szegény férjed már eleget kapott. Azért azt megkérdezném, hogy azt a 10 kg-ot mennyi idö alatt szedted össze? (Mert ha nagyon rövid idö alatt, akkor az nagyon nem jo!) Meg arra is kiváncsi lennék, hogy éppen milyen pozban voltatok, amikor ezt mondta? (Ha olyanban, ami kimondottan nagyobb erökifejtést igényel -és a te kedvedért - akkor jogos, és nem kell megsértödni!)
2013. jún. 12. 09:21
Szerintem nagy bunkóság. Fogadjunk, hogy a férjed meg egy hájas görény, még tokája és pocakja is van. Mert az ilyen dagi duduknak van mindig a legnagyobb szájuk és a legkevesebb szégyenérzetük.
2013. jún. 12. 09:24
Kapcsolódó kérdések: