Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a legnagyobb korkülönbség egy kapcsolatban/házasságban, amivel eddig találkoztatok?
Ez az utolsó néhány hozzászóló liba el sem tudja képzelni, hogy a szexen és "Barátok köztön" kívül is van élet a földön!
(...és egy párkapcsolatban is!)
Persze ahhoz némi IQ is kellene...
...bár sokan megelégszenek, ha annyira "okos" a nő, hogy hazatalál a vegyesboltból.
A főnökömnek 34 évvel idősebb a férje, ő 31 éves, van gyerekük is.
Ráadásul ugyanitt dolgozik, nem a közvetlen felettese de feljebb van a ranglétrán, gondolom volt köze ahhoz, hogy a feleségéből kevés tapasztalattal osztályvezető lett.
Egyébként kedves nő és főnöknek sem rossz, inkább ő mint a tapasztalt vén hárpiák.
Nem tudom, ki az a h.lye , aki fényképet kért.Ja, majd itt fogunk posztolni...Ha hiszi, ha nem ez van, és én nagyon szeretem a férjemet, nem egy rozzant vénemberre kell gondolni, hanem egy karakán úriemberre.
szex, meg miegymás? menjetek már...Nagybetűs EMBER, és ha nagyon akarjátok tudni, a szex is jó...
Ez az én életem, volt egy kérdés, én őszintén válaszoltam...Kb ennyi :)És ha még van valakiben kérdés, igen 43 év!!!!Ennyi a korkülönbség!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!