Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a legnagyobb korkülönbség egy kapcsolatban/házasságban, amivel eddig találkoztatok?
43 év nincs neked valami bajod??
Miért nem a hozzád illő férfiakkal foglalkozol?
Hát elég szép látvány lehet a férfi igen gusztusos:))Szép feszes izmos test:)
A 20. válaszoló vagyok, 35 év korkülönbséggel. Én 33, a kedvesem 68.
Mi még csak egy éve vagyunk együtt, de ez valóban szerelem és a szex is rendben van.
Hogy ki özvegyül meg hamarabb? Nemrégiben volt egy autóbalesetem, ahol megtapasztaltam, hogy a Sors/Isten kezében van az életem és egyáltalán nem a koromtól függ, hogy meddig élek. Ha ott, akkor meghaltam volna, az igencsak egy nem várt fordulat lett volna a kapcsolatunkban.
Amúgy érdekelne, hogy más hasonló pároknál, mi tart össze benneteket? Írtatok olyat, hogy úriember és nagybetűs EMBER, ami baromi fontos, de én például az összes "lököttségem"-ben, "mániám"-ban is partnerre találtam a kedvesem személyében. És ha együtt vagyunk, nem érezni a 35 év különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!