Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Aki nem szeretne házasodni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem szeretne házasodni, az miért döntött így?

Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 15:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ja, a kérdésben nem láttam a "nem" szócskát, és azt hittem a kérdés "Aki szeretne házasodni..." :D mindegy, a véleményemet azért elmondtam :D
2013. jún. 22. 18:17
 12/15 anonim ***** válasza:
55%

"míg nincs gyerek, még elmegy az ilyen élettársi kapcsolat, de azért én nem szeretnék zabigyereket szülni..."

Na, te is értelmesen tudsz nyilatkozni egy kis emberről, aki a tiéd, belőled és a párodból lenne, mit változtat ezen egy házasság?

értelem.com

2013. jún. 22. 21:28
 13/15 anonim ***** válasza:

érzelmi értéke nincs számomra, vallásos sem vagyok.

nem szeretnék hivatalos dolgokat keverni egy teljesen más alapokon nyugvó kapcsolatba.

nem vagyok híve sem a felhajtásnak, sem a középpontban levésnek. amúgysem vagyok egy nagy szépség, röhejesnek érezném magam egy menyasszonyi ruhában. :)

a szüleim is elváltak, én nem szeretnék. tudom mennyi macera, milyen durva érzelmeket képes kiváltani az emberekből egy válás.

ha szeretjük egymást, akkor papír nélkül is együtt maradunk, ha valami miatt megromlik a kapcsolatunk, akkor pedig nem bonyolítjuk egy jogi vitával az elválást.

nem érezném magam nagyobb biztonságban egy papírral a fiókban.

2013. jún. 23. 00:14
 14/15 anonim ***** válasza:

"Na, te is értelmesen tudsz nyilatkozni egy kis emberről, aki a tiéd, belőled és a párodból lenne, mit változtat ezen egy házasság? "

Én nem szeretném, hogyha a "páromnak" a születés után apasági nyilatkozatot kéne aláírnia, hogy az övé a gyerek.Ez pedig így működik élettársi kapcsolatban, ha jól tudom.

Ez személytől függ, van, akit ez egyáltalán nem zavar.Engem zavarna.

2013. jún. 23. 12:52
 15/15 anonim ***** válasza:
53%

Nehogy oda lyukadjunk már ki, hogy gáz, ha valaki össze akar házasodni a gyerek születése előtt.Manapság már minden gáz, ami normális, gáz, ha házasodnak, gáz, ha huszonévesen szülnek, gáz ha elítélik a melegeket stb.

Na ez az értelem.com!

2013. jún. 23. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!