Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van még olyan ember rajtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Catharina89 kérdése:

Van még olyan ember rajtam kívül, aki soha semmilyen körülmény között nem akar házasodni?

Figyelt kérdés
A rokonaim között mindegyik házasság botrányba fulladt, többek közt a mi családunkban is. Évek óta pereskedés, alkohol stb. Ezért bennem kialakult hogy soha nem akarok megházasodni, mert úgy érezném, hogy rá vagyok kényszerítve a másikra. Van aki még, aki így gondolja?

2013. jún. 21. 23:10
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
közös ház soha nem lesz ;)
2013. júl. 23. 16:32
 22/24 anonim ***** válasza:

Nekem is úgy van, hogy még csak esküvőre sem hívtak soha, nem szokás a környezetemben a házasság, illetve nincsen sikerült házasság, amit ismernék.

(Valamint kizárólag szerelmi viszonyt jelent a párkapcsolat a neveltetésem szerint, az önfenntartási feladatok nem keveredhetnek a kapcsolatba.)

Az nem lenne átgondolt állítás, hogy soha, semmilyen körülmények között, de jogilag monogám kultúrában biztosan nem. Mert nekem a fő elvem ebben az, hogy avval bagatellizálnám az életem többi szerelmét, akik valaha az életemben voltak. Őket pedig piedesztálon akarom tartani - nem csak a szívemben, hanem a világ előtt is.

Nem fogom őket megalázni egy "kizárólagos kapcsolat" hivatalossá tételével.

Egyébként nem muszáj összeköltözni és egymásrautalttá válni házasságban sem, ha attól félsz, hogy rá vagy kényszerítve a másikra.

2013. okt. 23. 03:30
 23/24 anonim ***** válasza:

Pontosítom az utolsó mondatom:

Egyébként nem muszáj összeköltözni és egymásrautalttá válni házasságban sem - válaszolom ezt a nyitódban felvetettekre, mármint arra, hogy ha attól félsz, hogy rá vagy kényszerítve a másikra.

2013. okt. 23. 03:40
 24/24 anonim ***** válasza:
15: Házassági szerződéssel bármilyen anyagi elképzeléseidet meghatározhatod, és akkor jogilag is az fog Rád vonatkozni.
2013. okt. 23. 03:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!