Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan ember rajtam kívül, aki soha semmilyen körülmény között nem akar házasodni?
Nekem is úgy van, hogy még csak esküvőre sem hívtak soha, nem szokás a környezetemben a házasság, illetve nincsen sikerült házasság, amit ismernék.
(Valamint kizárólag szerelmi viszonyt jelent a párkapcsolat a neveltetésem szerint, az önfenntartási feladatok nem keveredhetnek a kapcsolatba.)
Az nem lenne átgondolt állítás, hogy soha, semmilyen körülmények között, de jogilag monogám kultúrában biztosan nem. Mert nekem a fő elvem ebben az, hogy avval bagatellizálnám az életem többi szerelmét, akik valaha az életemben voltak. Őket pedig piedesztálon akarom tartani - nem csak a szívemben, hanem a világ előtt is.
Nem fogom őket megalázni egy "kizárólagos kapcsolat" hivatalossá tételével.
Egyébként nem muszáj összeköltözni és egymásrautalttá válni házasságban sem, ha attól félsz, hogy rá vagy kényszerítve a másikra.
Pontosítom az utolsó mondatom:
Egyébként nem muszáj összeköltözni és egymásrautalttá válni házasságban sem - válaszolom ezt a nyitódban felvetettekre, mármint arra, hogy ha attól félsz, hogy rá vagy kényszerítve a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!