Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog az, hogy nem beszélek Vele ilyen esetben? Dráma.
Előzmények:
Párommal a 6. évünkben járunk,kb. fél éve megtudtam a volt Szomszédasszonyunktól,hogy valaki mással jár oda a házunkhoz egy ideje (amit egyébként albérletbe adtunk ki,de az albérlő épp külföldön dolgozott). Ekkor is az volt az első reakcióm,hogy "nincs miről beszélni a továbbiakban" (tudtommal a hűség az egyik alappillére volt a kapcsolatunknak) és nem is vettem fel a telefont.Persze azt a tudtára adtam valahogy,hogy kiderültek a dolgok és innentől kezdve passzív voltam.Egyébként ekkor Párom is épp külföldön volt és volt 3 nap,míg ezután onnan hazaért,de addig szétvetette az ideg és jó sokszor hívott és amint Magyarba ért (javarészt alvás nélkül nyomta a gázt hazáig) rögtön meg is keresett.Még ekkor sem akartam Vele beszélni,de nehezen lehetett volna elküldeni....Barátnőm próbálta,de végül Ő is úgy látta jónak,hogy beszéljek a Párommal....így ennek a sztorinak a vége,végül az Én legnagyobb meglepetésemre az lett,hogy mindent megbeszéltünk és kibékültünk.Próbálom dióhéjban és érthetően leírni,úgyhogy ennyi.
Jelenleg:
Történt egy "deja vu" csak igazából. Ugyanis megint volt dolgom a háznál és a Szomszédasszonytól ugyanazokat az infókat kaptam újra.És megint ráálltam a "nem akarok Vele beszélni" álláspontra csak ez már tart lassan 3 hete és már elgondolkodtam azon,hogy vajon igazuk van azoknak akik azt mondják,hogy meg kéne hallgatnom? Én eddig több okból is jónak gondoltam azt,ha nem beszélünk.... De már kezd kicsit terhes lenni ez a helyzet.
KÉRDÉSEM LÉNYEGE: Vigyem tovább a végletekig ezt a "nem kommunikálok" verziót? Vagy van azoknak valami igazuk,akik azt mondják,hogy hallgassam meg?
KÖSZI!
Én azért gondolom jó dolognak a megbeszélést, mert biztos igaz, vagy igaznak hiszi a szomszéd amit mondott, de akár félre is érthet dolgokat. Mondjuk sok esély nincs rá, hogy ártatlan a dolog, de azért kár lenne úgy felrúgni egy kapcsolatot, hogy nem vagy teljesen biztos abban ami történt.
Az előző megbeszélésetek után nyilván te is igazat adtál neki, megértetted hogy mi miért tötént, és gondolom valamiben magadat is hibásnak találtad, vagy tévedek? :) na hát gondold át hogy ez most ugyanaz az életkörülmény? ugyanazok a hibák ismétlődnek?
Mindenesetre én azért utána járnék, hogy megcsalt-e most a párod, vagy nem, és félreértés történt. Ha megcsalt akkor valószínű tovább nem foglalkoznék a pasival, mert ezek szerint ő is képtelen a konfliktusokat megoldani, inkább mindig más nőnél vígasztalódik. És nekem ilyen pasi nem kéne. Egyszer lehet hogy megbocsátanám, ha én is hibás lennék, de többször nem tudnám újrakezdeni.
Összegzés.
6 éve vagy a pasiddal, aki tulajdonképpen lehet mondani hogy folyamatosan csal.Még arra sincs esze, hogy ne oda vigye a csajt, ahol nem bukhat le!!1. alkalommal amikor leültetek beszélni, egyértelmű hogy kidumálta magát.Most azért nem akarsz találkozni és beszélni vele, mert valószínű, hogy megint sikerül neki.
Hát..ne haragudj, de veled van a baj!Folyamatosan alázva vagy, és még te menekülsz?Lehet hogy szereted, de ez nem mentség arra amit csinálsz.Szépen találkozni kell vele, és nem beszélni vele, hanem közölni a dolgokat.Nem szabad hagyni hogy kimagyarázza magát.És mindig mikor már mondaná a hülyeségét, villanyon be neked a kép, ahogy alatta izzad egy másik nő.Hidd el emberfeletti energiát tud adni az embernek egy "veszekedésnél"!
Aztán kalap kabát a kedves úriembernek.
A "nembeszélekvele" valóban óvodás dolog. Én inkább azt mondanám neki, hogy ennyi volt, szervusz. Ezért sem bocsájtunk meg megcsalást sosem, mert abból mindig az lesz, hogy a megcsaló szabadjelzést kap, hisz úgyis megbocsájt a másik fél.
A másik: ez nem kamionos fórum, itt magyarul beszélünk. Megjegyzem, a nagybátyám kamionos, és életben nem hallottam tőle ilyet. Svájcba, Svédországba, Angliába, Németországba jár, és Magyarországra jön haza. Nem "magyarba", "svédbe". Ez valóban igénytelen és elrettentően hibás nyelvhasználat.
Szia!
28-as Válaszolóm vagy? Mert Ő az egyetlen 80%-osom,vagy "új" vagy itt és segíthetek valamiben - esetleg hasonló helyzetben vagy? Azért kérdem,mert a Mi ügyünk annyira bonyolult és ezóta a kérdés óta is annyi víz lefolyt a Dunán,hogyha tanácsra lenne szükséged,akkor jobb ha nem ebből az esetből indulsz ki,illetve szívesen segítek,de nem azáltal,hogy mi történt Velünk azóta....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!