Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog az, hogy nem beszélek Vele ilyen esetben? Dráma.
Előzmények:
Párommal a 6. évünkben járunk,kb. fél éve megtudtam a volt Szomszédasszonyunktól,hogy valaki mással jár oda a házunkhoz egy ideje (amit egyébként albérletbe adtunk ki,de az albérlő épp külföldön dolgozott). Ekkor is az volt az első reakcióm,hogy "nincs miről beszélni a továbbiakban" (tudtommal a hűség az egyik alappillére volt a kapcsolatunknak) és nem is vettem fel a telefont.Persze azt a tudtára adtam valahogy,hogy kiderültek a dolgok és innentől kezdve passzív voltam.Egyébként ekkor Párom is épp külföldön volt és volt 3 nap,míg ezután onnan hazaért,de addig szétvetette az ideg és jó sokszor hívott és amint Magyarba ért (javarészt alvás nélkül nyomta a gázt hazáig) rögtön meg is keresett.Még ekkor sem akartam Vele beszélni,de nehezen lehetett volna elküldeni....Barátnőm próbálta,de végül Ő is úgy látta jónak,hogy beszéljek a Párommal....így ennek a sztorinak a vége,végül az Én legnagyobb meglepetésemre az lett,hogy mindent megbeszéltünk és kibékültünk.Próbálom dióhéjban és érthetően leírni,úgyhogy ennyi.
Jelenleg:
Történt egy "deja vu" csak igazából. Ugyanis megint volt dolgom a háznál és a Szomszédasszonytól ugyanazokat az infókat kaptam újra.És megint ráálltam a "nem akarok Vele beszélni" álláspontra csak ez már tart lassan 3 hete és már elgondolkodtam azon,hogy vajon igazuk van azoknak akik azt mondják,hogy meg kéne hallgatnom? Én eddig több okból is jónak gondoltam azt,ha nem beszélünk.... De már kezd kicsit terhes lenni ez a helyzet.
KÉRDÉSEM LÉNYEGE: Vigyem tovább a végletekig ezt a "nem kommunikálok" verziót? Vagy van azoknak valami igazuk,akik azt mondják,hogy hallgassam meg?
KÖSZI!
Akkor mi a francnak jötetek újra össze?
Annak, amit most csinálsz, semmi értelme. Le kell ülni és megmondani a párodnak, hogy neked ez így nem fér bele, ezért szakítasz, vége. Mi ezen olyan bonyolult???
Leginkább a 7-es kommentem előttieket várnám vissza,kíváncsi vagyok,hogy a 7-esben leírt álláspontom után mit mondanak,mert valahol tudom,hogy igazuk van,csak mást gondoltak a hallgatásomra....
15! "....így ennek a sztorinak a vége,végül az Én legnagyobb meglepetésemre az lett,hogy mindent megbeszéltünk és kibékültünk." (Akkor a Te stílusodban kérdezem->) Bonyolult értelmezni ezt a mondatot?
5ös vagyok, vissza vártál :D
Akkor is nevetséges ez a "nem állok szóba veled" hozzáállás. Akkor legalább annyit adj a tudtára hogy vége van köztetek. Most mondanám azt hogy mond el neki személyesen mert azért ennyit mindenki megérdemel... de mivel leírtad hogy ennek mi lesz a vége és amúgy is egy féreg, nyugodtan hívd fel vagy írd meg smsben. Többet nem érdemel...
Azt írtam,idézem,hogy "mindent megbeszéltünk és kibékültünk". Persze a mostanit tekintve,már fenntartásaim vannak és "kimagyarázásnak" venném amit mondd.
Vagy most azt várnád,hogy osszam meg Veled a múltkori több óra hosszas bensőséges beszélgetésünket,aminek eredményeképp a megbocsátás útján indultam tovább?:) Nem is értem a kérdésed.
Mindemelett egyre jobban hajlok affelé,hogy meg kell hallgatnom,ha eljön az ideje.Már az eddigiekből tapasztalatot merítve teljesen másképp fogom kezelni,de ennyi Mindkettőnknek jár.Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!