Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen ellentétek kezelhetőek?
még nem vagyunk házasok de elgondolkoztam, h ha majd azok leszünk, akkor képesek leszünk e kezelni ezeket a dolgokat?
Én szeretem ellustulni a dolgokat, persze nem vagyok erre büszke ,de szükségem van a hosszú alvásra pl. Barátom nagyon céltudatos, nem szeret túl sokáig aludni, mert intézni akarja a dolgait, nagyon szorgalmasan tanul, szinte már túl lelkiismeretesen végzi a dolgát, míg én szeretem kicsit néha ellazulni a dolgokat. Én pl lazábban kezelem a pénzt is, nem szórom, de úgy gondolom h ha már én keresem akkor kiadhatok magamnak luxus dolgokra is amíg nincs saját családom. Ő sem zsugori, de jobban megfogja a pénzt. Magyarul összefoglalva ő elég rendszerezett keretek között él, én kevésbé. Az előző barátom hasonló volt mint én, de egy idő után idegesített mert ő még felelőtlen is volt az egészhez és azt éreztem h egy férfiban legyen már annyi h nem cseszi el az idejét meg a pénzét főleg ha nincs is épp neki. Szerintetek összeillik két ilyen ember? Ki tudjuk alakítani évek során a közép utat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!