Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Teljesen elhidegült a házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen elhidegült a házasságunk, ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
12 éve vagyunk együtt (33-30év). Első szerelem volt mindkettőnknek. Szülők ellenezték, mert tűz és víz vagyunk, még horoszkóp szerint is. Mindent elnyomott bennem, amit szerettem. A kreativitást, a szenvedélyt. Rettenetesen boldogtalan vagyok mellette, de van egy kisfiunk. 2 éves...nekem persze csak a gyedem, még nincs hova visszamennem. Megtakarítással nem rendelkezem, bár hitelük sincs..anyagilag mégsem mernék bevállalni egy válást. Idén 1-szer voltunk együtt,illetve a múlt héten próbálkoztunk, de annyira rossz volt, hogy elsírtam magam...A gyerek imádja...tanácstalan vagyok

2013. jún. 15. 22:57
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
75%
ugyan, dehogy tud. De gondolom nem fogsz meglepődni, hogy akkor se venné észre, ha a szeme előtt történne. Mert egyáltalán nem úgy néz rám, nem feltételezi, hogy szexelek mással, mert ő nem tart kívánatos prédának. Így elég könnyű félrelépni, hisz benne semmi gyanu sincsen.
2013. jún. 15. 23:41
 32/43 A kérdező kommentje:
Ezt mondja anyukám is...de én nem tudnám eltitkolni. Annyira hozzászoktam, hogy mindent elmondok
2013. jún. 15. 23:42
 33/43 A kérdező kommentje:
és látod ez is hasonló, mert én is ennyit híztam, talán picit többet, de sikerült leadnom..., de szemét módon hazaállít fagyival, édességgel, meggyes sörrel...és elcsábulok
2013. jún. 15. 23:43
 34/43 anonim ***** válasza:
75%
Én nem is titkolom. Hisz nem kérdez rá. Ha odaállna, és megkérdezné, hogy van-e valakim, bevallanám! De nem teszi. Szerintem ha kiderülne, nem viselné meg túlzottan. Bár az önérzetét sértené, de ennyi.
2013. jún. 15. 23:43
 35/43 anonim ***** válasza:
85%

Én is lefogytam. A szeretőmnek nagyon tetszik, mindig mondja, hogy gyönyörű vagyok. A férjem öccse kigúvadt szemekkel néz, apósom meg szinte mindig megjegyzi, milyen szerencsés a férjem. Legutóbbi párbeszéd: férj öccse: hű nagyon jól nézel ki, többet ne fogyjál már! Én: köszi, aranyos vagy! f.öccse: Tomi, ugye milyen jól néz ki a Betti? Mennyire jól áll neki ez a ruha! Férjem: aha.

Na, kb ennyire érdekli. :D Beleültem az ölébe múltkor, és elkezdett fejeket vágni és fújtatni. Mondom mi van, nehéz vagyok? Igen, eltörik a lába. Oké, kiszálltam az öléből. Két nappal később a szeretőm az ölében vitt be az ágyba az ajtóból. :)

2013. jún. 15. 23:48
 36/43 A kérdező kommentje:
ezt ismerem..ne tehénkedj rám formában
2013. jún. 15. 23:50
 37/43 anonim ***** válasza:
68%

Ja, persze, olyan beszólás is van. Én kaptam durvábbat is, mikor legtöbb kiló voltam, egyszer épp ebédeltem, odajön, azt mondja: "mi van Jabba, eszel?" és jót röhögött. Ó mondom tényleg milyen vicces.

De ezt azért csinálják, hogy aláássák az önbizalmunkat, én megtanultam nem felvenni.

2013. jún. 15. 23:54
 38/43 anonim ***** válasza:
6%
Na te is olyan lehetsz mint a kollégám felesége, olyan ronda, hogy hozzá képest a rémálom gyönyörű. Nem ad magára és még csodálkozik azon, hogy megcsalja a férje.
2013. jún. 15. 23:54
 39/43 anonim ***** válasza:

Egyszer kocsival mentünk apával, és a volt élettársával, a nő tipikusan a kissé elhízott, önbizalomhiányos fajta volt.

Apám annyit mondott neki, miért nem sportol kicsit, erre a nő felkapta a vizet, hogy őt ne sértegessék. Erre apám:

"Ez nem sértés, te sertés!" :DDD

Ne vegyétek komolyan az ilyeneket, mert nem komolyan gondolják, csak viccből, legalábbis normális esetben.

A nő persze nem úgy vette, hogy egyszerűen elhangzott egy poén, hanem magára vette, és megsértődött.

2013. jún. 16. 01:01
 40/43 anonim ***** válasza:
35-ös, ez tetszett :))
2013. jún. 16. 05:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!