Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen elhidegült a házasságunk, ti mit csinálnátok?
Én is lefogytam. A szeretőmnek nagyon tetszik, mindig mondja, hogy gyönyörű vagyok. A férjem öccse kigúvadt szemekkel néz, apósom meg szinte mindig megjegyzi, milyen szerencsés a férjem. Legutóbbi párbeszéd: férj öccse: hű nagyon jól nézel ki, többet ne fogyjál már! Én: köszi, aranyos vagy! f.öccse: Tomi, ugye milyen jól néz ki a Betti? Mennyire jól áll neki ez a ruha! Férjem: aha.
Na, kb ennyire érdekli. :D Beleültem az ölébe múltkor, és elkezdett fejeket vágni és fújtatni. Mondom mi van, nehéz vagyok? Igen, eltörik a lába. Oké, kiszálltam az öléből. Két nappal később a szeretőm az ölében vitt be az ágyba az ajtóból. :)
Ja, persze, olyan beszólás is van. Én kaptam durvábbat is, mikor legtöbb kiló voltam, egyszer épp ebédeltem, odajön, azt mondja: "mi van Jabba, eszel?" és jót röhögött. Ó mondom tényleg milyen vicces.
De ezt azért csinálják, hogy aláássák az önbizalmunkat, én megtanultam nem felvenni.
Egyszer kocsival mentünk apával, és a volt élettársával, a nő tipikusan a kissé elhízott, önbizalomhiányos fajta volt.
Apám annyit mondott neki, miért nem sportol kicsit, erre a nő felkapta a vizet, hogy őt ne sértegessék. Erre apám:
"Ez nem sértés, te sertés!" :DDD
Ne vegyétek komolyan az ilyeneket, mert nem komolyan gondolják, csak viccből, legalábbis normális esetben.
A nő persze nem úgy vette, hogy egyszerűen elhangzott egy poén, hanem magára vette, és megsértődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!