Mit tegyek? Ti mit csinálnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
16 éves srác vagyok.De lehet hogy elköltözünk Svédországba.De nekem az életem itt van Magyarországon.A nyelvet nem tudom,és a rokonaim ,barátaim is mind itt vannak és nem szeretnék tőlük elszakadni.A szüleim ha kiköltöznek 100% hogy visznek engem is..Mit tanácsoltok mit tegyek hogy itt maradhassak?2013. jún. 1. 11:35
1/4 anonim válasza:
hát az a baj hogy még csak 16 vagy tehát anyukád felelős érted biztosan nem fog itt hagyni ha ők elmennek.. másrészt gondolj bele pozitívan, ott is lesznek barátaid, a rokonaid mondjuk itt maradnak de biztosan jöttök majd látogatóba ez még nem a világ vége..:)
2/4 anonim válasza:
Ne legyél ennyire helyhez kötött, így kevesebb az esély arra, hogy boldogulni tudj az életben később.
3/4 anonim válasza:
A helyedben kimennék egy évre legalább. Sokat tanulhatsz, főleg a nyelvtudásod fejlődhet. 1 év alatt pedig meglátod, hogy visszajönnél valamelyik rokonodhoz.
Nekem a két gyerekem közül az egyik nagyon lelkes volt a külföldre költözéskor, a kicsi kevésbé. Csak azt kértem, hogy adjon egy esélyt, 1 év múlva átbeszéljük. Már 2 hónap után azt mondta, hogy maradna, haza már csak látogatóba menne. Aki fontos, az a barátság nem veszett el, skype-on gyakran tartják a kapcsolatot. Viszont új embereket ismertek meg, és azok a kapcsolatok is fontosak lettek.
Amúgy a jövőd érdekében is hasznos lenne, ha egy évet legalább élnél Svédországban.
4/4 anonim válasza:
Szerintem is nyitottabbnak kéne lenned. Fogd föl pozitívan! Bővítheted a nyelvtudásod, új ismerőseid lesznek és a régiek miatt sem kell aggódnod, hisz tarthatod velük a kapcsolatot. Ha pedig maradnak itthon rokonaid az jobb is mert pl. ha kimész 1 évre aztán hazajössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!