Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ti mit csinalnatok a helyemben?

Ti mit csinalnatok a helyemben?

Figyelt kérdés

Nincsen se nagynèném se nagybàtyàm.Ezàltal nincs első unokatestvérem se.az ősszes unokatesòm külföldön lakik és évente ha egyszer talàlkozok velük.

A keresztszüleim is külföldön laknak(ausztria)

ès ìgy nincs olyan hogy elmegyek az unokatesoimhoz vagy hogy suli utàn elmegyek a keresztanyukàmmal pl. Vàsárolni,cukràzdàba vagy csak hogy egyszerùen nàlluk alszok.

Ez olyan rossz :-(

2013. máj. 24. 19:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Keress barátokat.
2013. máj. 24. 20:01
 2/7 anonim ***** válasza:
7 nagybátyám volt, egy nagynénim. Egyszer sem aludtam náluk. Keresztapámmal meg sem ismernénk egymást, olyan rég találkoztunk. Ha hiányzott egy kis kikapcsolódás, legjobb barátnőmnél aludtam, esti kártyázások, szalonnasütések voltak. Én ezt nem éreztem ennyire rossznak, mert a barátok mind mellettem voltak, és a nagyszüleimnél is aludhattam párszor. Fel a fejjel, biztos vannak mások, akikkel szívesen mennél fagyizni :-) hozzatok össze egy pizsamapartit!
2013. máj. 24. 20:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Barátokban nincsen hiànyom.3 vagyunk legjobb baràtnők de azon kìvűl sok baràtom van.sajnos a nagyszuleim is kulfoldon laknak
2013. máj. 24. 20:05
 4/7 anonim ***** válasza:
egy igaz barátnőm volt végig, ő a lányom keresztanyja és én vagyok az ő kislányának a keresztanyja. Barátnőm árva volt,nagynénje nevelte, aki szó szerint szenilis vénlány. Néha, amikor már nagyon elege volt, és menekülni akart, az én nagymamámnál aludtunk. Ő egyedül élt már régóta, 2 hatalmas szobája volt. Esténként kártyáztunk, mama mesélt a kályha mellett és barátnőm szinte elfelejtette az otthoni rossz dolgokat! Volt, hogy a kinti ágyon aludtunk el, mama takart be minket. Nagyon jó erre visszaemlékezni :-) ezt csak azért írtam, hogy nincs egy olyan barátod, akinek a nagyszüleihez, az ő keresztszüleihez mehetnétek? Aki tényleg benne van egy késő éjjelig tartó beszélgetésben, kártyázásban, érted? 2-es voltam :-)
2013. máj. 24. 20:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Nálam is anyu is, apu is egyke.

A nagyszüleimnek is összesen 2 testvére volt (abból az egyik féltestvér). Én is sokat vágyódtam nagy családra.

Aztán férjhez mentem. Anyósnak, apósnak összesen 9 testvére van, a férjemnek pedig így összesen 22 unokatestvére. Mindenkivel tartja a kpcsolatot, és minden családi összejövetelen rádöbbenek, hogy milyen jó is a kis család.

2013. máj. 24. 20:27
 6/7 anonim válasza:
Hány éves vagy kérdező? (ettől függően tudok ötleteket adni)
2013. máj. 29. 01:43
 7/7 anonim ***** válasza:
A barátok sokszor szorosabb és tartósabb kapcsolatot jelentenek, mint a családi kapcsolatok.
2013. aug. 8. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!