Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen elhidegült a házasságunk, ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
12 éve vagyunk együtt (33-30év). Első szerelem volt mindkettőnknek. Szülők ellenezték, mert tűz és víz vagyunk, még horoszkóp szerint is. Mindent elnyomott bennem, amit szerettem. A kreativitást, a szenvedélyt. Rettenetesen boldogtalan vagyok mellette, de van egy kisfiunk. 2 éves...nekem persze csak a gyedem, még nincs hova visszamennem. Megtakarítással nem rendelkezem, bár hitelük sincs..anyagilag mégsem mernék bevállalni egy válást. Idén 1-szer voltunk együtt,illetve a múlt héten próbálkoztunk, de annyira rossz volt, hogy elsírtam magam...A gyerek imádja...tanácstalan vagyok
Tervben volt, hogy eladjuk a lakásunkat és veszünk egy nagyobbat. Férjem egyfolytában azt mondta, hogy vegyünk fel nagy kölcsönt és akkor vehetünk egy normális házat....végül úgy döntöttünk, hogy maradunk és mostani lakásunkban végzünk el pár újítást. Szerintem mindenképpen jól döntöttünk, mert most nincs hitelünk.
Férjem egyfolytában arról beszél, hogy fogadjunk örökbe még egy kislányt...ilyenkor nézek rá értetlenül...
2013. jún. 15. 23:24
22/43 anonim válasza:
Azért ne éld bele magad hogy töketlen, mert nagyon úgy néz ki, hogy csak otthon töketlen... Nehogy nagyot nézzél majd!
2013. jún. 15. 23:25
23/43 A kérdező kommentje:
A kommunikáció korábban sem működött. Náluk a családban az volt a szokás, hogy nem beszélünk lelki dolgokról. Az én szüleimnek ezért nem volt szimpatikus, mert számukra ez fura volt. Tehát SOHA nem tudtam vele beszélgetni. Ő volt mindig, aki hallgatott, de lényegében sosem válaszolt. Ha kértem, hogy mondjon véleményt (ez most is így van), olyanok mond, hogy "ezt neked kell tudnod, ehhez nem értek, most mit mondjak?...stb"
2013. jún. 15. 23:27
24/43 A kérdező kommentje:
vagy a legújabb, amikor megbeszélném a problémáinkat, hogy: már megint itt tartunk, vagy a már megint kezded...
2013. jún. 15. 23:28
25/43 anonim válasza:
Minek laksz még mindig vele???? Ha ilyen hülye vagy meg is érdemled!
2013. jún. 15. 23:28
26/43 anonim válasza:
Nézd, kérdező, én körülbelül ugyanilyen kapcsolatban vagyok, de kicsit jobban "kezelem" (nem ez a jó szó rá, de késő van már) mivel nem vagyok érzelmes típus, szóval én beletörődtem, hogy kvázi lakótársként élünk együtt. És az én férjem is azt mondogatja, hogy legyen 3. gyerekünk, én is csak nézek bután. Sokat gondolkodtam, az én férjem azért mondja szerintem, mert lekötne még minimum 2-3 évre egy újabb gyerekkel. Nem tudom, nálatok mizu, én magunknál ezt így érzem.
2013. jún. 15. 23:29
27/43 anonim válasza:
ugyanez, teljesen ugyanez az én férjem is, mintha róla írnál...
2013. jún. 15. 23:30
28/43 A kérdező kommentje:
én azért nem értem, mert közben amikor a munkakeresésről beszélek, mindenáron a multi felé akar terelni...amikor kérdezem, hogy mégis ki megy a gyerekért a bölcsibe, amikor bent kell maradnom, akkor nem tudja a választ
Én is próbálom felfogni így. Attól a tudattól vagyok rosszul, hogy már sosem lesz egy romantikus estém, sosem lesz egy szerelmes éjszakám...utálom a női magazinokat, mert hülye cikkek vannak arról, hogyan töltsd romantikusan a nyarat....Hiányzik, hogy nőnek kezeljenek, hogy szeressenek
2013. jún. 15. 23:32
29/43 anonim válasza:
Megértelek. Hát bevallom őszintén, hogy ezek a dolgok nekem is hiányoztak, aztán lett szeretőm, most már egy éve ő tesz boldoggá. Nem azt mondom, hogy Te is ezt csináld, de nekem lényegesen jobb lett a közérzetem, mióta ő van. Előtte már depressziós kezdtem lenni, és híztam 15 kilót, mivel a férjem abszolút nem kezelt nőként, nem is akartam annak látszani, elhanyagoltam magam és a környezetemet. Aztán megismertem Őt, aki plusz 15 kilóval is imádott, és azóta kivirultam. :) Tudom, csúnya dolog, de én így tudok boldog maradni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!