Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen elhidegült a házasságunk, ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
12 éve vagyunk együtt (33-30év). Első szerelem volt mindkettőnknek. Szülők ellenezték, mert tűz és víz vagyunk, még horoszkóp szerint is. Mindent elnyomott bennem, amit szerettem. A kreativitást, a szenvedélyt. Rettenetesen boldogtalan vagyok mellette, de van egy kisfiunk. 2 éves...nekem persze csak a gyedem, még nincs hova visszamennem. Megtakarítással nem rendelkezem, bár hitelük sincs..anyagilag mégsem mernék bevállalni egy válást. Idén 1-szer voltunk együtt,illetve a múlt héten próbálkoztunk, de annyira rossz volt, hogy elsírtam magam...A gyerek imádja...tanácstalan vagyok
Te amúgy el tudnád képzelni vele a folytatást? Érzed még azt, h türelemmel, taktikával, sok-sok energia befektetésével helyrehozható még a kapcsolatotok?
2013. jún. 15. 23:12
12/43 A kérdező kommentje:
hát ez már korábban felmerül a szüleimben is....de arra a konklúzióra jutottunk, hogy "töketlen" hozzá...amúgy nem tudom. Akár az is lehet. Teljesen kiszámíthatatlan meddig dolgozik, többször mennek vidékre dolgozni...Volt, hogy rákérdeztem, persze még én voltam a rossz
Nekem az volt a furcsa, hogy a korábban a szexhez tartozó dolgok mind kikoptak és mára a csók nélküli gyorsmenet maradt évi kétszer
2013. jún. 15. 23:12
13/43 A kérdező kommentje:
nem, dehogy :) én vagyok a halak
2013. jún. 15. 23:13
14/43 anonim válasza:
Valoszinuleg mashol szerzi be a jo minosegu szexet, neked marad az evi ketto gyors, mutatoban...
Szerintem nem sok ertelme maradnod,
2013. jún. 15. 23:13
15/43 anonim válasza:
Ez most tényleg kérdés, hogy mit csinálnánk? Elhidegültetek teljesen, legszívesebben külön aludnál, nincs testi kapcsolat sem köztetek, ha mégis van, akkor elsírod magadat. Akkor mégis mire vársz? Válnék még hozzá minél gyorsabban, 30 évesen még előtted a boldogság, és egy új kapcsolatban még saját gyermeked is születhet.
2013. jún. 15. 23:14
16/43 A kérdező kommentje:
igaza van annak, aki azt mondta: eltart a férjem...de ami fontosabb: eltartja a gyermekünket is!!!És bizony nyár végén én már csak 25ezer gyest fogok kapni. Természetesen nem maradok itthon 3 évig, hanem ezerrel munkát keresek.
2013. jún. 15. 23:15
17/43 anonim válasza:
Pedig muszaj leulnotok es megbeszelnetek. Add ki neki az ukazt es ha hajlando ra hogy valtozzon akkor meg van ertelme a terapianak pl. De ha nincs akkor marad a valas/kulonkoltozes mivel azt mondtad hogy anyagilag ez most nem megengedheto.
2013. jún. 15. 23:16
18/43 anonim válasza:
Figyelj, arra bíztatlak, próbálj meg félretenni havonta némi pénzt. Gondolkozz, Te ezt érzed. A férjed nem beszél az érzéseiről, de azok alapján, amit írtál, ő ugyanezt érezheti. Honnan tudod, hogy ő mire készül? Lehet, hogy azt fontolgatja, hogy lelép/leléptet Téged. Lehet, hogy régóta szerelmes másba és vele tervez. Csak magadban bízhatsz, ne azt vedd alapul, hogy ez a helyzet addig marad ilyen, amíg Te bírod! Mert lehet, hogy Te bírod, ő meg egyszer csak borít.
2013. jún. 15. 23:17
19/43 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam :(( Sajnos már a napi kommunikáció is magas c-n megy, ami a picinek sem jó.
Van lakáselőtakarékom, de csak havi 10ezres...persze az is valami
2013. jún. 15. 23:20
20/43 anonim válasza:
Ezt úgy érted, hogy veszekedtek? Vagy szimplán ingerülten szóltok egymáshoz? Mert ha veszekedtek, akkor még vannak ott érzések. Szoktatok családi dolgokon kívül másról is beszélgetni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!