Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit élhet át egy nő akit megerőszakol a férje? Egyálltalán mi késztethet egy férfit ilyesmire?
"Ja és 41-es: megnézném, hogy mennél-e otthonba a saját házadból csak azért, mert nem bírsz már együtt élni a férjeddel. És a válókereset beadása után is csak úgy éreztem magam biztonságban, hogy az anyám odaköltözött hozzánk, mert amíg a válás le nem zajlott, addig őurasága bizony jogosan járkált be a házunkba, holott saját akaratából hazaköltözött a szüleihez. Úgyhogy, aki nem volt még hasonló helyzetben, az jobban tenné, ha csendben maradna."
Szerintem neked kellene csendben maradnod. Én inkább élnék 8 hasonló sorsúval egy szobában arra a kis időre, minthogy rettegjek attól, hogy a férjem mit tesz velem! Számomra a testi, lelki épségem fontosabb, mint a nagy pofám ("megnézném, hogy mennél-e otthonba a saját házadból"). Arról nem is beszélve, hogy ha jó a viszonyom az anyukámmal (mint neked, ha egyszer hozzád költözött?!), akkor nyugodtan meghúzhatnám magam nála addig. De nem, vannak emberek akik inkább kiteszik magukat a problémáknak, stressznek, bajnak, mert nehogymá'...
"Szerintem gondolati szinten minden nőt izgat, ha egy férfi kicsit erőszakosabb, biztos genetikailag belénk van kódolva."
Bocsi, de a "szerintem" üti a genetikát.
Senki nem mondta, hogy megérdemli, hanem hogy magának IS köszönheti, nagy különbség!
Figyelj, sajnálom én is, de azon nincs tagadnivaló, hogy ha látta a jeleket és nem lépett, akkor magára vessen. Mint mondtam, ez az oldal is tele van ilyen kérdésekkel naponta, hogy rosszul bánik vele, üti-veri, ordibál vele, de ő itt kér tanácsot, hogy vajon mit tegyen. Megmondják 70-en, hogy váljon el, de ő inkább kijelenti, hogy marad vele, mert jó ember azért. Most az ilyennel szerinted mit lehet kezdeni??!
58-as válaszoló: köszönöm hozzászólásodat, úgy érzem, ezzel engem is támogattál némileg. Mert ezt magyarázom én is, hogy azért, mert valaki gyenge, vagy nincs lehetősége változtatni a sorsán, az még nem azt jeleni, hogy bárkinek is joga van uralkodni felette, vagy bántalmazni őt.
Te vagy az egyetlen, aki - bár elmondtad, hogy magad nem viselnéd el, de legalább megérted azokat, akik ilyen helyzetbe kerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!