Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit élhet át egy nő akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit élhet át egy nő akit megerőszakol a férje? Egyálltalán mi késztethet egy férfit ilyesmire?

Figyelt kérdés
2013. jún. 11. 21:36
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
100%
44 Amúgy az anyaotthon nem lehet olyan rossz hely, nem tudom, miért riadnak vissza tőle annyian. Inkább 8 emberrel egy szobában, mint egy erőszakos, veszélyes férfinek nevezett féreggel. Én simám mennék ilyen helyzetben. Persze nem egyszerű, nagy lelki erőt igényel, de ez a kisebb rossz.
2013. jún. 12. 08:36
 52/61 anonim ***** válasza:
62%
Olyan lehet, mint egy kollégium, csak anyukáknak. Még barátokat is találhatsz.
2013. jún. 12. 08:37
 53/61 anonim ***** válasza:
100%

"Ja és 41-es: megnézném, hogy mennél-e otthonba a saját házadból csak azért, mert nem bírsz már együtt élni a férjeddel. És a válókereset beadása után is csak úgy éreztem magam biztonságban, hogy az anyám odaköltözött hozzánk, mert amíg a válás le nem zajlott, addig őurasága bizony jogosan járkált be a házunkba, holott saját akaratából hazaköltözött a szüleihez. Úgyhogy, aki nem volt még hasonló helyzetben, az jobban tenné, ha csendben maradna."

Szerintem neked kellene csendben maradnod. Én inkább élnék 8 hasonló sorsúval egy szobában arra a kis időre, minthogy rettegjek attól, hogy a férjem mit tesz velem! Számomra a testi, lelki épségem fontosabb, mint a nagy pofám ("megnézném, hogy mennél-e otthonba a saját házadból"). Arról nem is beszélve, hogy ha jó a viszonyom az anyukámmal (mint neked, ha egyszer hozzád költözött?!), akkor nyugodtan meghúzhatnám magam nála addig. De nem, vannak emberek akik inkább kiteszik magukat a problémáknak, stressznek, bajnak, mert nehogymá'...

2013. jún. 12. 09:51
 54/61 anonim ***** válasza:
44%

"Szerintem gondolati szinten minden nőt izgat, ha egy férfi kicsit erőszakosabb, biztos genetikailag belénk van kódolva."

Bocsi, de a "szerintem" üti a genetikát.

2013. jún. 12. 11:53
 55/61 anonim ***** válasza:
6%
hogy tudná megeröszakolni amikor házasok.a nönek kötelessége kielégíteni a férjét.
2013. jún. 12. 12:05
 56/61 anonim ***** válasza:
67%
42,44: Igen, csak amikor mi itt azt írjuk, hogy minden nő annyi gyereket szüljön, amennyit egyedül el tud tartani, akkor bezzeg jön a hőbörgés, hogy az nem lehet...
2013. jún. 12. 12:52
 57/61 anonim ***** válasza:
91%
Nekem volt anyukám, aki segített rajtam, de nem mindenkinek van ilyen lehetősége. Én léptem, elváltam. De ha nem lett volna támaszom, akkor nem tudom mit csináltam volna, nem szívesen hagytam volna ott mindenemet egy bosszúszomjas emberre. Az anyaotthonokba sem olyan könnyű ám bekerülni, aki még nem volt hasonló helyzetben, az könnyen beszél. Én meg tudom érteni, hogy vannak, akik kilátástalan helyzetbe kerülnek.
2013. jún. 13. 09:50
 58/61 anonim ***** válasza:
83%
Arra reagálva, hogy ez folyamat eredménye és illene korábban észbekapni... Nem tudhatom, de valószínűleg többnyire tényleg egy folyamat eredménye, látható jelekkel (tuti van olyan is, amikor végig rejtve van az agresszió és hirtelen tör ki, kevés dolog 100%, ha az emberi pszichéről van szó) - de mi van, ha a feleség gyöngébb, puhább, alkalmazkodóbb, megbocsátóbb, neveltetése vagy személyisége miatt meghunyászkodó? Még ha kifejezetten áldozattípus is, én akkor is sajnálom. Nem mindenki olyan fene önérzetes és határozott. Igazából rohadt sokan nem azok. Én igen, de azért van annyi képzelőerőm és empátiám, hogy valahol meg tudjam érteni, ha valaki ilyen helyzetbe kerül. Azt viszont nem, hogy valakit elítélnek és nem tartják problémának a szenvedését, ha gyönge, rossz döntést hozott vagy fél valamilyen okból. Ha nem cselekszik helyesen, akkor már erőszakolják meg, megérdemli?!
2013. jún. 13. 11:14
 59/61 anonim ***** válasza:
47%

Senki nem mondta, hogy megérdemli, hanem hogy magának IS köszönheti, nagy különbség!

Figyelj, sajnálom én is, de azon nincs tagadnivaló, hogy ha látta a jeleket és nem lépett, akkor magára vessen. Mint mondtam, ez az oldal is tele van ilyen kérdésekkel naponta, hogy rosszul bánik vele, üti-veri, ordibál vele, de ő itt kér tanácsot, hogy vajon mit tegyen. Megmondják 70-en, hogy váljon el, de ő inkább kijelenti, hogy marad vele, mert jó ember azért. Most az ilyennel szerinted mit lehet kezdeni??!

2013. jún. 13. 11:31
 60/61 anonim ***** válasza:

58-as válaszoló: köszönöm hozzászólásodat, úgy érzem, ezzel engem is támogattál némileg. Mert ezt magyarázom én is, hogy azért, mert valaki gyenge, vagy nincs lehetősége változtatni a sorsán, az még nem azt jeleni, hogy bárkinek is joga van uralkodni felette, vagy bántalmazni őt.

Te vagy az egyetlen, aki - bár elmondtad, hogy magad nem viselnéd el, de legalább megérted azokat, akik ilyen helyzetbe kerülnek.

2013. jún. 13. 16:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!