Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mit mondhatnek meg...

Nem tudom mit mondhatnek meg neki? A ferjem ma este jon haza es leulunk beszelgetni de nem is tudom mit mondjak neki egyalltalan. Bovebben lentebb.

Figyelt kérdés
A helyzet a kovetkezo: a ferjemnek kapcsolatunk elejen volt egy kis kilengese haverokkal fizettek egy k**vanak, megbeszeltuk es egyutt maradtunk. Azonban most a napokban kiderult, hogy flortolgetett egy lannyal akit el akart vinni magaval egyik uzleti utjara allitolag a lany nem valaszolt es nem lett semmi az egeszbol. Na most mit csinaljak? Azt hozza teszem, hogy van egy 9 honapos fiunk es kulfoldon elunk, ahol nincs gyed stb. tehat nincs jovedelmem es ahhoz, hogy eltudjak menni dolgozni meg legalabb 4-5 honap a papirok miatt. Haza menni pedig egy kisgyerekkel nem tudom. Szoval ha valakinek van valami otlete tanacsa akkor azt szivesen fogadom .
2009. máj. 29. 21:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én elmondanám, hogy oké: azt a régi "csapást" megbeszéltük, kihevertem. De mi ez az újabb? Vagy neki időről-időre kell egy külső bizonyíték, hogy milyen szuper férfi? Ellhallgatnod ostobaság már csak azért is,mert egy komolyabb esetnél lehet, hogy éppen te válnál feleslegessé.
2009. máj. 29. 21:21
 2/12 anonim ***** válasza:
67%
Ez nehéz eset. Tanácsot adni nem tudok, de az a jobb, ha senkitől se fogadsz el. Nagyon nehéz. Nem tudom, hogy mit csinálnék a helyedben. nem akarod hülyeséget írni. De biztos, hogy megcsalt volna azzal a lánnyal? Ne rohand le! Csak beszélgessetek sokat, ápold a lelkét, meg a testét. Adj olyat neki, hogy azt ne kelljen máshol keresnie.
2009. máj. 29. 21:21
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Már bocsi, de ha ö flörtölget az már gáz, én nem hagynám annyiba, bár a te helyzetedet nézve, lévén külföldön vagytok, ez nem a legjobb, de honnan tudod hogy igy van ? Hol éltek amugy?
2009. máj. 29. 21:26
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem tudhatom biztosra , hogy megcsalt volna-e mert a lany nem ment el vele az utra de a ferjem hivta, hogy menjen egy e-mailt irt neki de a lany nem valaszolt.Miutan lattam a levelet azonnal felhivtam es rakerdeztem mi ez.Erre pedig jott a tipikus valasz: nem tudom miert csinaltam.Tehat megcsalas konkretan nem volt de ugy nez ki sajna ez nem a ferjemen mulott.Most 3 nap utan jon haza es leulunk megbeszelni , hogy hogyan tovabb.mar tul vagyok az elso reakciokon mint mereg,csalodottsag stb.most csak szomorusagot es fajdalmat erzek.az usa-ban elunk.
2009. máj. 29. 21:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért én egy kicsit furcsálnám a dolgot!!! Jo hogy nem válaszolt a csaj / lehet mert volt esze /!!!

De a te férjed hivta öt, hát nem sok mentsége van, de miért egy 9 honapos fiu mellett??? Mi lesz késöbb kérdem én ??? Ha már most ezt csinálja???

2009. máj. 29. 21:51
 6/12 A kérdező kommentje:
hat ez az mi lesz kesobb? hat azt hiszem megvarom mit mond ma este es talan okosabb leszek...lehet valamit en csesztem el , nem tudom de ugy erzem mi elott dontok meg kell ot is hallgatnom csak piszok nehez..legszivesebben pakolnek es mennek , de meg mindig szeretm..
2009. máj. 29. 21:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jol fontold meg, ö ilyen is marad, ha egyszer ezt megcsinálta, itt nem a kiscsaj volt a hibás!!! Vigyázz vele!!! Vagy beszélgess el vele öszintén, bár mai nyelven ugy mondják kutyábol nem lesz szalonna!!! Remélem azért le tudsz vele ülni!!! BESZÉLGETNI!!! Nem bizti h. jo utra tér, de legalábbb nem lesz lelkiismeret furdalásod. sok sikert !!!
2009. máj. 29. 21:55
 8/12 anonim ***** válasza:
89%

A 2.válaszadónak:nehogy már ő ápolgassa a lelkét,hisz őt akarták megcsakni,egyébként csak úgy nem valószínű hogy elhívna egy nőt üzleti útra ha nem akarja meghúzni és ezzel megcsalni a feleségét.

De abban talán van valami hogy egy házasságban 2 ember van és ha az egyik megcsalja a másikat akkor a legtöbb esetben arról a másik fél is tehet,mégha tudtán vagy önhibálán kívül is.

Szerintem minden attól függ hogy mit ad elő a pasi arra ha szembesíti a leírtakkal.

Én egyébként kiagyalnék vmilyen menekülő tervet a feleség helyében,mégha hosszú idő is kellene a megvalósításra,hisz egy sok házasságban élnek egymás mellett,de nem együtt az emberek.Szerintem tisztázzátok a helyzetet,hogy kinek milyen érzései vannak ezzel kapcs és egymással kapcsolatban(én ajánlom hogy véletlenül se ess bele az esetleges bűnbánó dumának)csak óvatosan higgy neki és légy okosabb nála,legyen b terv.

talán az időleges megoldás az ha még együtt éltek,de lelkiekben már nem házastársként,bár ezt akkor lehet kivitelezni ha te már 100-osan úgy döntöttél hogy vége és ott tudod hagyni bármikor.

2009. máj. 29. 21:56
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Na sok sikert irj majd hogy alakult !!!
2009. máj. 29. 22:00
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha kint akarsz maradni tovabbra is az USA-ban, akkor egy kicsit legyel rafinalt es nagyon kemeny!

Mindent csinalj ugy mint eddig, sot legyel meg jobb mindenben.

De gondolkodj! Csak az lebegjen a szemed elott, hogy par honap mulva elmesz dolgozni, a kicsi megy bolcsibe, es utana jarsz mindennek hogy egyedulallokent milyen juttatasok illetnek meg majd!

Most arra gyurjal, hogy majd idovel lelepsz a kicsivel, amikor sinen lesz az eleted.

Gondolj csak bele, ha most Magyarorszagra hazamesz kapsz kb. 13700 Ft csaladi potlekot, a bolcsiben nem biztos hogy lesz hely, munkahelyed nem biztos hogy lesz, nagyon nehez otthon is az elet nemcsak kulfoldon!

Mindig csak arra gondolj, hogy mindent azert csinalsz mert kint szeretnel maradni a kicsivel.

Amikor majd lesz munkad, lesz penzed es utana erdeklodtel hogy egyudulallokent mit tudsz kapni, akkor elmesz! A gyerektartast is behajtod szepen apukan nehogy a kicsi kis kur...ira koltse!

Legyel onzo mar, hiszen a parod is az! O kivel foglalkozik csak? Sajat magaval.

Ne cseszegesd hogy mit csinal, had csinalja, legalabb annal jobban kiszeretsz belole, es konnyebb lesz elhagynod!

Ha Magyarorszagra hazamesz, akkor meg lehet hogy gyerektartast se utalna neked, a munkahelyet nem tudnad meg hiszen valtana, es lakhelyt is valtana, igy nem tudnak behajtani rajta. De ha kint maradsz azt is fizet majd neked apuka!

Probalj olyan egyedulallo magyar noket keresni felvenni veluk a kapcsolatot akik segitenek neked, megmondjak mit hol intezzel majd el. Persze a ferjednek ne mondjal el semmit!

2009. máj. 30. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!