Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit élhet át egy nő akit megerőszakol a férje? Egyálltalán mi késztethet egy férfit ilyesmire?
Az én férjem részegen se agresszív, lehet azért.
Azért aki ilyet csinál, az eleve beteg, igenis vannak előjelei, az a nő is butus, aki ilyenhez hozzámegy.
"Nem, nem folyamat eredménye, hogy a részeg férj hazajön a kocsmából, és neked esik"
A sz@rt nem. Az ilyenek már előtte is agresszív, esetleg kiabálós, dühöngő emberek, csak sok nő úgy van vele, hogy amíg nem ő a célpontja, addig rendben van, meg amíg csak heti 3x jön haza részegen, de azért másnap térden csúszva magyarázza, hogy szeret addig okés, meg ha lemegy 1-2 pofon hát az nem a világ vége, mert biztos ők is rosszul csináltak valamit.
Értelmes, egészséges, normális felnőtt nőnek nem lehet úgy leépíteni az önbizalmát, hogy az ezt megelőző állapotot tűrje. Mert ez sosem úgy kezdődik, hogy a férj egyik nap egy angyal, másik nap meg hazajön berúgva és megerőszakolja a feleségét. Az ilyenek alapvetően agresszióra hajlamosak, és ennek vannak is jelei. Sok esetben előtte a nő önbizalmát, önbecsülését is leépítik verbális bántalmazással, elhitetik, hogy nekik ezt tűrni kell mert jobbat nem találnak, majd ezután jön a fizikai bántalmazás is. Nem minden esetben, csak az esetek 90%-ában. A maradék 10%-ban meg rögtön a fizikaival kezd...
Nő vagyok, de én nem tudom sajnálni az ilyen nőket, mert minden esetben vannak ennek előjelei, de az ilyen nők tojnak rá. Ezen a fórumon is napi 20 olyan kérdés van, ahol a nőt megverte a férje, elhagyta, cselédnek nézi, ordibál vele egész nap stb., de ő arról áradozik, mennyire szereti és inkább vele marad/visszafogadná, mert ugyan mire is menne nélküle. Mondják nekik 50-en, hogy hagyja ott, de NEM mert neki ez kell! Hát akkor kelljen ez, basszus.
Utolsó: már ne is haragudj, de ha ennyire szar a helyzet lehet otthonba menni, a válást meg elintézik a békítő után az első tárgyalással. A vagyonjogi kérdés más ügy, de ideiglenes megoldás MINDIG van, nem csak az, hogy tűrsz.
Arról nem is beszélve, hogy azért a legtöbb ember meghúzhatja magát egy hónapig a szüleinél, testvéreinél, rokonainál vagy épp barátainál, ha ennyire szar a helyzet, egy hónap után meg a fizetéséből nyilván lesz hova mennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!