Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit élhet át egy nő akit megerőszakol a férje? Egyálltalán mi késztethet egy férfit ilyesmire?
Én mindig vágytam arra, hogy a férjem egy kicsit erőszakosabb legyen, sőt, el is játszottuk a dolgot. Sajnos nem az a spontán erőszakos típus.
Engem izgatna a dolog, természetesen csakis a férjemmel.
Ha még erőszakoskodna is, nem tudom elképzelni, hogy ne kívánnám meg, ha ilyen határozott lenne, de azért nem ütne vágna előtte, csak lefogna mondjuk.
Méghogy az ember empatikus állat...
Akinek itt jó a kapcsolata a férjével, és teljesen megbízik benne, az persze, hogy nem tudja elképzelni, hogy ne nedvesedne be arra, ha keményebben szexelnének. Ez itt a kulcs. Az erőszak és a szex között ég és föld a különbség.
Biztos volt már veletek olyan, hogy nem volt kedvetek a szexhez. (Vagy pechemre pont a mai napon vannak itt csak olyan nők, akik állandóan dugásra készen állnak.) Azt próbáljátok meg elképzelni, hogy a férjetek olyat tesz, ami MEGIJESZT. Nem kell nagy dolognak lennie, elég egy szemvillanás, egy mozdulat, egy hang. Valami, ami teljesen szokatlan és ijesztő.
21:58
Magyarázd már meg nekem, hogy egy feleség hogy tud kiprovokálni nemi erőszakot?? XD Kész röhej. Ez olyan, mintha egy szülő azzal magyarázná, hogy megharapta az csecsemőkorú gyerekét, hogy az sírt, hisztizett, tehát kiprovokálta magának, nem ő az áldozat, hanem szegény szülő...
Biztos valami pszichológiai hallgató a kérdező és egy tanulmányi felmérés kapcsán tette fel a kérdést.
A válaszom az, hogy amennyiben kábszeres/alkoholista/bolond a férj, abban az esetben a trauma talán kisebb, hiszen valahogy csak elviseli a nő ....Ha hirtelen felindulásból kattan be,akkor viszont ugyanolyan trauma lehet,mintha egy idegen tenné.
Aki itt azzal jön, hogy vannak nők akik kiprovokálják, igen csak morbid gondolkozással rendelkeznek.
Ha egy nő meztelenül mászkál az utcán, akkor sincs joga senkinek erővel kéjtárgynak használni!!!
És aki azt mondja, hogy kiprovokálta...
Látsz az utcán egy autót, aminek nyitva hagyták az ajtaját, benne a kulcs. Ellopod?
A szomszédodról tudod, hogy elment egy hétre nyaralni, de látod, hogy nyitva hagyta az egyik ablakot. Bemászol és kirabolod a lakást?
Fogadjunk, hogy nem.
Csak az teszi meg, akinek egyébként is indíttatása van erre, szóval ne gyertek azzal, hogy egy nő ha nemet mond, megerőszakolható, ha egyébként kihívó a ruházata, provokatív a viselkedése. Nemet mondott. Ennyi. Normális ember ezt feldolgozza, vagy keres olyan nőt, aki nem mond nemet, de nem tesz nagy ívben a nő akaratára.
Kíváncsi vagyok, hogy arra mit mondatok, amikor egy patkány mondjuk a saját kislányát vagy kisfiát erőszakolja meg. A gyerek kiprovokálta??!?!? Vagy arról is azt gondoljátok, hogy olyan nem létezik?
A kérdésre is válaszolva: hál istennek nincs ilyen tapasztalatom, de azt gyanítom, hogy ugyanolyan nagy traumát él át, mintha idegen támadta volna meg, talán még jobban is megviseli lelkileg.
Az meg egyáltalán nem biztos, hogy van előjele. A hosszú, módszeres bántalmazásnak igen, de nem minden esetben. Egyáltalán nem biztos, hogy előtte nem bízott benne a nő száz százalékosan.
Hogy egy férfit mit késztet nemi erőszakra akár családon belül, akár idegenként?
Hát erre millió tudományos magyarázatot próbáltak már adni tőlem okosabb emberek, de én is a közvéleményt osztom: egyszerűen egy patkány féreg, aki azt hiszi, hogy nála a hatalom, neki az jár, hiszen szórni kell a magvait, egy utolsó görény.
"Tényleg sok a sötét ember...mit nem értetek? Hiába volt vele akárhányszor is, hiába a férje, ha a nő akarata ellenére teszi, akkor az erőszak!"
Na, a nők meg az akarat... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!