Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem szerint bunkóság lenne szólni neki, szerintem meg ez még kedves reakció. Most kinek van igaza?
Persze, van elég takarítónő, aki szívesen menne hozzád....csakhogy annak is lehet beteg majd a gyereke, vagy akár ő maga is, és majd ő is viszi hozzád a beteg gyereket, mert a mai világban mindenki fél attól, hogy munka nélkül marad!
Örülj, hogy neked nincsenek ilyen gondjaid! Empátia az egy cseppnyi sem szorult beléd, úgy látom! Kár, hogy a jómód mellé nem osztanak jóérzést is!
"Munkahelyre nem viszünk gyereket! Főleg nem magánházba egy beteg gyereket, hogy mindent összefertőzzön."
Erről van szó....
Bizony hogy viszünk gyereket a munkahelyre, én is viszem és mások is sokan ahol dolgozom, főleg mikor nincs óvoda-iskola, és nem lehet másképp megoldani.
Kérdező, ébredj már fel, látszik nem jársz dolgozni, fogalmad sincs semmiről!
Egy dolgot nem értek:
Miért nem mondtad el neki normál hangnemben, intelligens nő módjára ezt az egészet?
"Ilike, hadd kérjem már meg, hogy legközelebb ne hozza magával a gyereket.Megértem, hogy nincs ki vigyázzon rá, ezért nem gond, ha aznap nem tud jönni takarítani.A gyereknek is jobb ilyenkor feküdni a megszokott lakásban a saját ágyában."
Normál esetben megérti, s örülni fog, hogy megértő vagy.
Rosszabbik esetben megsértődik, de akkor is veszi a lapot.
22:13, feltételezem, te nem takarítónő vagy. Egy iroda és egy munkáltató háza közt azért elég nagy a különbség, habár én irodába sem vinném a gyereket, mert szerintem bunkóság, neveletlenség. De akárhogy is van a nagyvilágban, az én házamban nem fognak idegen gyerekek járni kelni, akármilyen tendenciák is uralkodnak manapság. Érdekes módon jópár takarítónőm volt már, de egy sem hozta a gyereket. Nehogy már a takarítónő szabja meg a feltételeket.
Amúgy belátom, kissé későn kapcsoltam, de enyhén le voltam döbbenve. Legközelebb - ha történik ilyen - már nem fogom annyiban hagyni a dolgot.
Kérdező, nagyképű vagy!!!
Szerinted bunkó és neveletlen, aki beviszi akár egy irodába a gyerekét, csak azért mert rá van szorulva???
Remélem egyszer megtudod te is milyen az amikor nincs semmiféle segítséged!
Érdekes, hogy mindig a pénzes emberek a sz@rrágok, a szegény az előbb segít a másikon! Egyebet nem szajkózol, mint a te házad, a te tévéd...kend a hajadra ha attól boldog vagy:)
74: "Kérdező, ébredj már fel, látszik nem jársz dolgozni, fogalmad sincs semmiről!"
Én dolgozom, nem takarítónő vagyok, de ha bármelyikünk is a beteg gyerekkel állítana be az irodába amelyik ott üldögél, közben köhög jobbra balra, másnap már be se kellene jönnünk. Az egészséges gyerekeket se hurcolásszuk be, néha-néha bejönnek a GYED-es anyukák babát mutogatni, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!