Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem szerint bunkóság lenne szólni neki, szerintem meg ez még kedves reakció. Most kinek van igaza?
Szerintem három gyerek után nem kell orvosi papír ahhoz, hogy beteg gyereknek köptetőt meg egy fél algopirint adjak.
A kajás helyzet meg a következő volt: a kislány folyamatosan mondogatta, hogy anya, éhes vagyok, anyja meg sem hallotta, azt meg csak nem színlelhetem, hogy én sem hallottam meg. Meg most szegény gyerek ne a hülye anyja miatt éhezzen.
Amiért értékeltem, hogy jóindulatu a kérdezõ,hogy adott egy tányér melegételt, ezért lepontoztatok?
Akkor mégiscsak éhes volt a gyerek, de nem is kellett volna neked sem megkinálnod, minek,ha felhánytorgatod!
Lehet lepontozni, mert ugy látszik csak, ha neked adunk igazat,akkor megy a felpontozás. Küldd el a francba a sunyiját,majd jön helyette másik!
"a kislány folyamatosan mondogatta, hogy anya, éhes vagyok, anyja meg sem hallotta"
A helyzet pofonegyszerű kezelése, ha odamész a takarítónőhöz és szólsz neki, hogy biztos nem hallotta meg, de a kislánya éhes. Ennyi. Ez miért olyan bonyolult? Jó, persze a takarítónő számára megalázó helyzet, de ő tehet róla. Az meg nem a te problémád.
Takaritokent dolozom,bár külföldön.A legtöbb munkahelyre nem lehet
gyereket vinni,vagy a Fonok miatt,vagy pedig biztonsági okokból.
Néhany hely azonban iskola szünetekben elnézőbb és néha a gyerek
megnézheti,hogy apa anya hol dolgozik.
Itt azonban erről szó sem volt.
Nem kell felhozni a kaját,gyógyszert stb viszont azt igenis kell neki
mondani,hogy mielőtt hozna a gyereket kérdezzen meg telefonon, hogy
megengeded-e ,hogy elhozza.
Ha az engedélyes nélkül hozna el legközelebb akkor küld őket haza
az ajtodbol,mivel ez egy munkahely és TE VAGY A FONOK.
Csendben megjegyzem engem hajitannak ha ég ilyen akciót megengednek magamnak.
Kedves kerdezo, neked van igazad, hogy ilyet nem csinalhat a takaritono. Ha ez egyszeri eset, akkor inkabb ne szolj, ha viszont tobbszori, valj meg tole.
Akik pedig beszoltak amiatt, hogy takaritonod van, azok irigylik toled, mosolyogj rajtuk ;)
Kedves kérdező, hiába fényezed most már magad, nem hiszem el, amit írsz. Mióta megkaptad az első neked nem tetsző választ, csak a nőt próbálod lejáratni, magadat fényezni.
és mielőtt kapok: nekem is van takarítónőm. Tolószékből nehéz takarítani.
Ha munkaadó és munkavállaló szemszögéből nézzük a helyzetet, akkor mindenképpen kellett volna a takarítónőnek engedélyt kérnie előre, szólnia a problémáról, majd megbeszélni a lehetséges megoldást.
Viszont ha úgy nézzük, hogy adott egy nő, aki mindenképpen szeretne dolgozni, de adódott egy probléma, amit nem tudott másképpen megoldani, mint hogy magával vigye a beteg gyereket, mert a pénz kell neki, úgy nem biztos,hogy ilyen szigorú lennék vele. Nyilván nem volt tőle egy pozitív lépés, de ha eddig nem fordult még elő ilyen, és tisztességesen végzi a munkáját, akkor nem csinálnék belőle nagy ügyet, esetleg megemlíteném neki, hogy 1x oké, megoldottátok a dolgot, de legközelebb találjon más megoldást és szóljon előre.
14-es, 16-os igazatok van, ugyanez a válaszom nekem is!
Kérdező, unatkozó "úriasszony", jó dolgában már nem tudja mit tegyen, el sem tudja képzelni, milyen az, amikor egy gyereket kell magaddal rángass dolgozni, mert más lehetőséged nincs! Ha tudnád, milyen sokan csinálják ezt...és nem nagyon szokták ezt szóvá tenni, mivel ez bevett szokás!
Kérdező, örülj, hogy neked nem kell beteg gyereket magaddal vidd, ha dolgozni mész! És gondolom, nem volt olyan nagyon beteg, ha nagyon lázas, hányós, gondolom el sem indult volna a gyerekkel otthonról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!