Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem szerint bunkóság lenne szólni neki, szerintem meg ez még kedves reakció. Most kinek van igaza?
Kedves kérdezõ én a helyedben örülnék, hogy meg tudtad kinálni a beteg gyermeket egy tányér meleg étellel.
Ki tudja lehet nem jut neki mindennap egy meleg házi készitésü étel.
Egyébként azt is megtehetted volna, hogy hazaküldöd, de te nem tetted, inkább megeteted, inkább erre gondolj, hogy jót tettél,a többi mérget, meg felejtsd el.
Jesszus, komolyan megjelenik tanácsként, hogy tartson mosolyszünetet?
Kérdező: asszertivitás!!! Legközelebb ha jön, ülj le vele, és szépen egyenesen mondd meg, mi a bajod, és hogy szeretnéd, ha a jövőben megoldaná a lánya felügyeletét, amíg hozzátok megy takarítani.
Az ebédeltetést viszont ne hozd fel. Nem ő kérte, te saját magadtól kitaláltad, hogy főzöl a lánynak. Hidd el, teljesen nyugodtan megkínálhattad volna nápolyival is, sőt akkor se lett volna gond, ha egyáltalán semmit nem adsz neki. Szóval ebből a szempontból magadra vess.
Gyerek kb tíz éves.
Én amúgy kérdeztem, hogy ha beteg a gyerek, mégis minek jött, de csak legyintett, hogy á, nem olyan beteg. Lázas az valóban nem volt, de rosszul nézett ki, bágyadt volt, köhögött, prüszkölt, nekem kellett gyógyszert adnom.
19.11 honnan tudod hogy nem merte???ismered vagy mi???
a kérdező csak szóvá akarta tenni,nem a sárga földig lehordani!!!
19:12-esnek ebben teljesen igaza van,biztos nem mondta neked,hogy főzzél!
Te előadtad a nagy gondoskodó jóságosat,aki a beteg gyereknek meleg ebédet főz és most hozzánk jössz a háta mögött kavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!