Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem szerint bunkóság lenne szólni neki, szerintem meg ez még kedves reakció. Most kinek van igaza?
Nem, kérdező, te lettél az, aki jó dolgában nem tudja, mit csináljon.
Mert az kiderült, eszedben sem volt azt mondani szerencsétlen nőnek, hogy menjen haza, legyen a gyerekkel, amíg meg nem gyógyul...
Kedves kérdező!
Ha szerinted pofátlanság volt akkor ha mindenki más azt írja hogy nem volt az akkor is így fogod érezni
Ilyen helyzetben nincs olyan hogy igazság valószínű a KÉNYSZER hozta így
Leírhattad volna, hogy otthon dolgozol vagy valami, hogy lenyugodjanak :D
Amúgy nem tudom, valószínűleg nehéz helyzetben volt a takarítónő, mert kellett a pénz, otthon nem maradhatott, de a gyereket se hagyhatta csak úgy ott... Megbeszélhette volna veled telefonon, talán az lett volna a legkorrektebb. Remélhetőleg a te gyerekeid nem lesznek betegek tőle. A főzés egy teljesen pozitív megnyilvánulás volt tőled, szerintem is az anyja dolga lett volna mondjuk.
Ha egyébként jól végzi a munkáját és nem csinál semmi rosszat, nem lesz következménye az esetnek (gyerekeid nem kapják el) egyelőre figyelmen kívül hagyhatod, esetleg morcos lehetsz vele kicsi mosolyszünetből lehet érteni is fog. Direktbe viszont csak még egy ilyen alkalom után kéne szólnod, mert lehet tényleg egyszeri eset volt, nem kéne megalázni...
Csatlakozom a 18:59-hez.
Ha kicsit is normális lennél, azt mondtad volna, menjen haza, kivételesen képes vagy egyedül megtalálni a porszívót.
19:06: ha olyan főnököd van, akihez odamész beteg gyerekkel, és nem küld haza emberségből, akkor nem csoda, ha szerencsétlen nő nem telefonált, hanem vitte magával a kislányt.
Látod, a kérdező fel van háborodva, de mégse mondta neki, hogy nem kellett volna jönni, ha beteg a gyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!