Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házat amiben a férjemmel lakunk az ő szülei fizették. (Az én szüleim nem tudtak segíteni) Ha esetleg elválnánk akkor én a három gyerekkel az utcára kerülök?
25%-a a tiéd, 50% a gyerekeké.
Viszont nekem nem lenne képem igényt tartani rá, mivel egy fillért nem adtam bele.
Tegyük fel, h a nő keresett 200 ezret (feltevés, ha ő nem is, de mással megeshet hasonló helyzetben) ha nem a férj lakásában lakik, hanem albiban laknak, akkor gyűjtögettek volna együtt sajátra, amiből kivehetné most az 50%-át. Így viszont, nincs albi és hiteltörlesztés, a nő a fizetését nem rakta félre nyilván (ezt gondold át!) és ezért az összes pénzét a családi életükbe ölte, tehát semmi megtakarítása nincsen! Gondold végig.
Vagy én gondolom végig, és akkor ezentúl havonta lecsípek a fizetésemből, mert én ugyanilyen helyzetben vagyok....
13: Igen, de egy házasságban közösen vállalják a gyerekeket, általában a nő az, aki feladja a karrierjét, kockáztatva hogy később nem talál állást, nem léptetik elő, nem tud túlórázni ezért kevesebbet keres. Közben persze mos-főz-takarít a férfira.
Ha azt vesszük, hogy a nő ahelyett hogy a férfit kiszolgálja és a gyerekeit neveli csinálhatott volna karriert, akkor rosszabbul is járt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!