Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lagziba 3 éves gyerekkel? Eleven kisfiú, minden érdekli, szerintetek el lehet vinni?
Engem idegesítenek a rohangáló óbégató kölkök. Persze mindig igyekszem elnézően mosolyogni, mint mások velem együtt.
Este különben is már ágyban a helye.
Nem értem akkor minek írtál kérdést?? Amikor pontosan tudod, hogy elviszed magaddal és nem fogod senkinek lepasszolni. Akkor miért kérdezel egyáltalán?
Engem személy szerint csak a hisztiző gyerekek idegesítenek, meg azok a gyerekek akiknek az anyjuk azt hiszi hogy mert gyerek mindent lehet neki.. Ha csak szaladgál, elvan, és nem bömböl, ordít, nem turkál az ennivalómban addig nem zavarnak.
Figyelj! Mindenki igyekszik tolerálni a kisgyerekeket, de egy lagzi esetében meg sem merném kockáztatni, hogy a gyerekem tönkretegye két ember legszebb napját.
Ha para vagy, és lepasszolni sem akarod, akkor NE vidd el a lagziba.
Hidd el, hogy a legtöbb anyuka elfogult a gyerekével. Ha vísit, rohangál, rosszalkodik, akkor ők csak moslyognak, hogy milyen édesen eleven. De hidd el, hogy mások ettől falra másznak. Ne tévesszen meg, hogy senki sem meri a szemedbe mondani, hogy vidd már ki a gyerekedet, mert idegesítő!
Az anyukák nyugodtan pontozzanak le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!