Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lagziba 3 éves gyerekkel? Eleven kisfiú, minden érdekli, szerintetek el lehet vinni?
A mi lagzinkon egy kisgyerek volt, a keresztfiam. Mivel az apukája volt a tanúm, evidens volt, hogy jön ő is. Sokáig bírta a strapát, a nagy tortáról a szeletelés után szépen, sorban lelopta a marcipánrózsákat abba a hitben, hogy senki nem látja. :-) A szülők hoztak egy járókat neki, és amikor elfáradt, abban aludt. Nem zavarta a zaj, a vonatozás, semmi. Reggel meg hazament a szülőkkel együtt.
Menjetek nyugodtan. Arra vigyázzatok, hogy a nagy futkozásban azért senki ne essen át rajta, és a szertartásokon azért ha nem tud viselkedni, akkor szerintem vigyétek ki. Az én keresztfiam például eszeveszettül megéhezett a templomin, és hangosan megkérdezte az anyukájától, hogy és mikor lesz a sok süti? Hát kimentek egy szelet kenyeret gyorsan bedobni. :-)
Nem hiszem, hogy bárki lepontozna a véleményedért. Nem csak megerősítést vártam, egyszerűen érdekel, mások hogy látják.
Amúgy meg a saját gyerekemet képes vagyok kordában tartani, ettől nem félek. :)
lagziba nyugodtan.
nálunk mindig sok gyerek van.
Csak azért figyelj rá.
Unokaöcsém 3 évesen a templomban kihúzta a nagyzászló tartó rúd biztosító szegét.
Még jó, hogy a fiatal párt nem ütötte agyon!
:)
egy másik meg bejelentette a templomban, hogy tele a pelenka (csak máshogy fogalmazott)
15) a baj az, hogy sok szülő hiába vágja, hogy haza kéne vinni a gyereket, úgy van vele, hogy á annyira nem gáz ő meg jól érzi magát és nem akar még menni. A többi vendég meg a falra mászik a hisztis gyerekétől.
Nálunk pl. volt olyan szülő, aki olyan jól érezte magát, hogy fel se tűnt neki a gyerek felmászik mindenre, fejre esett meg ilyenek.
Nyilván azért írt ki kérdést a kérdező, mert kíváncsi volt mások véleményére is, annak ellenére, hogy neki is volt egy elképzelése. Miért kell ebbe belekötni???
Kérdező: szerintem vidd el, amit "ki kell bírnotok" az a szertartás, amikor csöndben "kell" maradnia, ha nem megy, akkor kijöttök, üljetek a hátsó sorba. Utána a lagziban már épphogy nem baj, ha szaladgál, én ahány lagziban voltam, mindegyikben voltak gyerekek és hát rohangáltak egész este, amíg ott voltak. Ha már fárad, akkor pedig megoldható, hogy hazamenjetek, akkor végképp nincs kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!