Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miskolcon tartott valaki lagzit kollégiumban? Miket kellett fizetni? Mit lehetett / kellett vinni?
A legtöbb kolinak nincs akkora terme, ami szerintem egy lagzira jó lenne. Vagy hatalmas kolinak kell lennie.
Évközben szerintem nem adnák ki, csak nyáron.
Én nem tartom rossz ötletnek amúgy, viszont én úgy tartanám koliban, hogyha a vendégeim egy része ott is aludna, így nem kell messzire menniük, ha pihenni szeretnének. :)
Mi amúgy a párommal egy fősulira jártunk, ott ismerkedtünk meg. Én bejárós voltam, ő kolis. Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy a lagzi a suli aulájában lesz (szép új épület), a szállásunk pedig a kollégiumban lesz, aznap mi is ott fogunk lecuccolni, készülődni, gondolom aludni nagyon nem. :) Egyelőre úgy néz ki egy komplett folyosó a miénk lesz, de még meglátjuk hány ember igényli a szállást a vendéglistáról. Nekünk ez így baromira jutányos áron jön ki (jóban vagyunk a koli vezetőjével és a suliban sem kell csak használati díjat fizetni (áram, víz, takarítók) ismerősök révén.
Hozzáteszem a szobákban külön zuhanyzó, wc, konyha található, 4 éve lett felújítva az egész, tehát abszolút nem tartom gáznak. :)
Miskolcon nem tudom melyik kolinak gondolod hogy van ekkora terme,én nem tudok egyről sem.
De az Egyetemen szoktak elég sokat tartani a menzán,szép szokott lenni.Árakat,infókat nem tudok.
Kozponti leanykollegium :)
Nagy ebedloje van, nagyon sok rendezveny lagzi szokott ott lenni, azt tudom megmondani hogy 6000-7000/fo a kaja, és 70fo alatt nem vallaljak. Ott lehet beszelni a konyhafonokkel, hogy Mit hogy merre, keszsegesen segit. :)
nekem van ott ismertsegem, csak azert nem tartottam ott a lagzit, mert mi nem voltunk 70en :)
Nagyon jofejek pedig, a varosban van egybol, a polgarit ugye a varoshazter 2 alatt kell, ha nem hivjatok helyszinre, onnan meg csak atkellene setalni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!