Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Közöset mikor vállalnátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közöset mikor vállalnátok a mi esetünkben? Most vagy később?

Figyelt kérdés

A férjemmel már 10 éve vagyunk együtt, 4 éve összeházasodtunk. Még egyetemi szerelem, így a gyerekkel mindig vártunk. A házasságunk alatt volt egy úgymond szünet közöttünk, 8 hónapos. Azt hittük vége, külön éltünk, nem igazán érintkeztünk, csak a papírok beadását egyikünk sem lépte meg. Közben ő teherbeejtett egy másik nőt. Így kezdtünk el újra beszélni. Tudatni akarta ezt az egészet, nem léptek kapcsolatba, de úgy döntöttek megtartják. Vagyis az anya úgy döntött, ő pedig természetesen vállalta. Nem értem máig ebből a helyzetből hogyan jött ki, de kibékültünk. A kislánya lassan 1,5 éves, sokat van velünk, heti 3-4 nap mindig találkozunk, van hogy itt alszik. Én úgy voltam vele, hogy majd ha összeszoktunk teljesen, kialakult ténylegesen a közös felügyelet, szóval nagyobb lesz a kislány akkor vállaljunk közöset. A férjem viszont most előállt azzal hogy jó lenne ha együtt nőnének fel, hiányzik neki az állandó apaság. Utóbbit látom rajta, nekem is rossz mikor nincs velünk. Az is jó lenne ha kicsi lenne a korkülönbség, mert így, hogy ő van csak egy közöset vállalunk.

Csak éppen az én terveimben nem így szerepelt, szerettem volna ha tényleg kialakul a ritmusunk, és majd akkor "bonyolítjuk" csak tovább. Azt sem akarom, hogy a kislánynak bekavarjunk ezzel, vagy majd úgy érezze hogy ő mindig csak a "másik" volt. Tudom, hogy ez főképpen az én felelősségem, szeretem is, csak félek, hogy ha ilyen hamar lenne egy közös akkor ő lenne hanyagolva akkor is ha nem akarjuk. Vagy nem is tudom.. Lehet csak túlkomplikálom. Mit tennétek?

2013. jún. 4. 14:53
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

"Az szerintem azért valahol érthető, hogy aggódtam a kislányért. Hisz ő van meg, őt szeretem már most is, ki miatt aggódjak, ha nem miatta?"

Más párok azért mennek szét,mert a férfi a saját gyermeke mellé nem akar közös babát a jelenlegi párjától. szerintem ez érthetőbb, mint fordítva :D

2013. jún. 4. 16:29
 32/36 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kellene a saját vágyaitok elé helyezni a kislányt. Ő megvan, szeretni kell és törődni vele, de nektek is megvan a saját életetek. Azt tedd, amire vágyszvágytok, a kislányt így is úgy is fel kell erre készíteni.
2013. jún. 4. 16:37
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyomás az ágyba. A férjednek igaza van! Úgy könnyebb hogyha együtt nőnek fel. A másik kislány nem fogja úgy érezni hogy hanyagolva van, hogyha figyeltek hogy ugyanúgy van velük éreztetve hogy szeretve vannak. Meg szerintem biztos lesz olyan pillanat a kislány életében mikor senkivel nem tudja megbeszélni a dolgait és akkor egy testvérrel könnyeb megbeszélni. Tapasztaladból tudom.:)
2013. jún. 4. 16:45
 34/36 anonim ***** válasza:
Egy 1,5 éve sgyerekkel sokkal könnyebb elfogadtatni a gondolatot, hogy testvére lesz. Ha túl sokáig vártok, kialakul már annyira az ego benne, hogy toporzékoljon a hír hallatán.
2013. jún. 4. 17:45
 35/36 anonim ***** válasza:
Akkor szülj,mikor késznek érzed magad az anyaságra.
2013. jún. 4. 19:02
 36/36 anonim ***** válasza:
én azt gondolom, hogy ha szeretitek a kislányt és egymást is, és szívből meg tudtatok egymásnak bocsájtani, akkor miért ne vállalnátok? :)
2013. jún. 4. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!