Ti vállalnátok ebben az esetben a keresztszülőséget?
Nővéremnek a kisfiáról van szó. Eredetileg úgy volt, hogy a barátnője,s annak a férje lesznek a keresztszülők.Nem rég kiderült,hogy a barátnője elég kétszínű,lejáratta, összevesztek, nem beszélnek egymással azóta.S ezek után hezitálni kezdtek, hogy ki legyen akkor, s mivel nincs más, én lennék a párommal. Hát,kösz!:D
Nekem teljesen olyan érzés ez, hogyha nincs ló, jó a szamár is.
Azt tartottam volna normálisnak, ha először én, mint testvére jutok eszébe egy ilyen dologgal kapcsolatban, hisz jóban vagyunk, nem egyszer segítettem rajta.
Ti mit éreznétek a helyemben?
Ma már a keresztszülőség csak formalitás, ezért nem csinálnék ügyet belőle.
A testvéri kapcsolatot nem tenném sértődésből tönkre.
Nem vennék több ajándékot, mint amit enélkül vettem volna, ennyi.
Nem. Nem vagyok szamár, ha ló nem lehetek.
Ha a saját testvéremnek a keresztszülőségben nem én jutnék legelőször az eszébe, akkor ne jussak sokadjára sem, amikor már ég a feje fölött a ház. Gondolkodott volna hamarabb. Talán béküljön ki a barátosnőjével.
Nem játszanám a sértődöttet, minek? Még jobban esett volna, ha elsőre, de ha így, hát így...
A büszkeség meg a sértődés nem vezet semmi jóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!