Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Csalódtam a férjemben. Lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalódtam a férjemben. Lesz ez még jó kapcsolat?

Figyelt kérdés
Tömören:Két gyermekünk van és egy svájci frankos lakáshitelünk. Most rögzítettük az árfolyamot,de így sem jövünk ki a fizuból. A férjemnek jó szakmája van és nem is szereti annyira a mostani mh.-ét,így keresgélt. Talált is egy nagyon jót,igaz messze volt és költözni is kellett volna. Akarta,meg is kapta az állást. Boldog voltam,mert úgy éreztem végre jobb lehet. Teltek a napok,egyre feszültebb lett,míg eljutott oda,hogy visszamondta,mert ő már nem bírta idegileg ezt a helyzetet. Ledöbbentem,dühös vagyok...
2013. jún. 3. 13:24
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
45%
oskodhatnak a gyerekükről, inkább a karrierjüket választják. És mindenre a nyugatot hozzák fel, mert bezzeg ott... És én most nem azokról írok, akiknél valamilyen változás áll be és az anyagiak miatt kénytelenek visszamenni dolgozi.
2013. jún. 3. 20:13
 32/34 anonim ***** válasza:
50%

hat persze szidjatok csak a nyugatot

Tudjatok itt nincs mas valasztas ha nem akarsz utcara kerulni es ehezni ugye.

Itt a gyerekszules egy nagy luxus es sok aldozatot kell hozni a gyerekekert.

nem a dadusnak szulunk de itt egy fillert sem ad se a kormany se a soc segely se anyasagi semmi nincs.

Akkor szerinetek nyugaton ne szuljon az anya??

Mert ugye ti lenezitek azt akinek vissza KELL menni mert a tarsadalom igy mukodik itt??

Hat mar Morszagon sem lesz sokaig megelhetesi gyerekvallalas ezt biztos.

En nem nyavajogtam panaszkodtam a ferjemet hajtottam hanem visszamentem 16 het utan dolgozni ahogy masok is.

Mert itt ez a szokas igy valo es a gyerekeim nem lettek se hulyek se erzelmi serultek.

nem attol jo anya valaki hogy otthon marad hanem attol hogy szereti a gyereket es ketten a ferjevel megkeresik a ra valot es osztjak a gondozast.

2013. jún. 3. 20:23
 33/34 anonim ***** válasza:
0%

Létrehoztam egy új kérdést, hogy ne itt beszéljük ezt meg, választ már oda írom:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

2013. jún. 3. 20:28
 34/34 anonim ***** válasza:
69%
Nezd, en is azt tapasztalom, hogy a magyar nokben, es az egesz magyar tarsadalombe ez 2-3 gyerek melletti felugyelet nagyon berogzult. En Amerikaban elek, babysitterkent dolgozom eveken keresztul, amig vegzek egyetemen es itt teljesen elfogadott, hogy a nok dolgoznak 3 honappal szules utan. Itt az apak ugyanugy kiveszik reszsuket a gyereknevelesbol, a hazimunkat egyenrangun kezelik, voltam par helyen, de a ferfiak ugyanannyit foznek, mint a nok, sok par helyen a ferfiak foztek otthon.Az amerikai nok megfejik a tejet, a hutoben taroljak, en meg azzal etetem a gyerekt. Tudom ezen sokan felhaborodnak, de egy atlagos amerikai csaladban nagyon-nagy az osszetartozas, az amerikai gyerekek kis koruk ota ugy vannak nevelve, hogy tudjanak kommunikalni masokkal, megszokjak a tarsas kornyezetet, a multikulturalis vilagot. Velem anya 3 evig maradt otthon, nagyon visszahuzodo voltam mindenhol, mert tulsagosan megszoktam anyat, ra gondoltam ovodaban is, nagyon szerettem otthon lenni, nehezen tudtam beilleszkedni, en nem lattam elonyet a dolognak, hogy anya olyan sokaig velem volt. Ha ennyire nehez a helyzetetek akkor gondolkodj el azont, hogy visszamenj dolgozni, en azt tennem.
2013. jún. 3. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!