Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalódtam a férjemben. Lesz ez még jó kapcsolat?
Figyelt kérdés
Tömören:Két gyermekünk van és egy svájci frankos lakáshitelünk. Most rögzítettük az árfolyamot,de így sem jövünk ki a fizuból. A férjemnek jó szakmája van és nem is szereti annyira a mostani mh.-ét,így keresgélt. Talált is egy nagyon jót,igaz messze volt és költözni is kellett volna. Akarta,meg is kapta az állást. Boldog voltam,mert úgy éreztem végre jobb lehet. Teltek a napok,egyre feszültebb lett,míg eljutott oda,hogy visszamondta,mert ő már nem bírta idegileg ezt a helyzetet. Ledöbbentem,dühös vagyok...
Elhiszem, hogy idegesítő, meg kell beszélni, hogy legyen kicsit következetes, döntse el, mit akar, ne ugráltassa feleslegesen a családot, csinálja, vagy ne csinálja, döntse el, mit akar.
De hogy emiatt a főkérdés legyen: "Csalódtam a férjemben. Lesz ez még jó kapcsolat?"! Jéééézusom! Azért ez már rohadtul túlzás! Mikor olvastam, azt hittem, már valami borzasztó bűnt követett el a férjed. Közben meg nem csinált semmit, munkahelye is van, dolgozik, csak elég határozatlan a munkahelyváltással kapcsolatban. Azért szerintem egy kapcsolatnak többről kéne szólni, mint hogy emiatt megromoljon.
2013. jún. 3. 14:18
12/34 anonim válasza:
Akkor ez van. Ha melletted a helye, akkor nem kell hó végén pénz kajára meg rezsire.
Nem értem, miért várod el a férjedtől hogy áldozatot hozzon, ha te magad nem vagy rá képes.
2013. jún. 3. 14:19
13/34 A kérdező kommentje:
Lehet túlzásnak tünik a kérdés,de igenis csalódtam benne. Mert tervek,álmok vannak,na meg elégedetlenkedés,de ha lépni kell,akkor menekülőre fogjuk. Én lépnék... és fogok is,ha eljön az ideje. De nem fogom a gyerekemtől elvenni azt az időt,nekem ez fontosabb!
2013. jún. 3. 14:30
14/34 anonim válasza:
Kedves 12-es! A kérdező igen is "áldozatot hoz". Otthon neveli az egy év alatti gyermekét, hogy abból később egy boldog, kiegyensúlyozott kisgyerek, majd később felnőtt váljon. Mert a gyereknevelés nem csupa madárfütty, ahogy azt sokan képzelik. Nem is a lábukat otthon lógató, férjükkel magukat eltartató, lusta feleségek kedvtelése. Egy anya 24 órában ott van, hogy minden tekintetben "kielégítse" a férjével közösen vállalt gyermek igényeit. Lemondva arról, hogy közben értékes felnőttnek érezhesse magát, aki hozzájárul a közös kiadásokhoz és értéket teremt a munkahelyén.
2013. jún. 3. 14:32
15/34 anonim válasza:
Nem értem, amit írsz. Miben csalódtál? A férjed mitől volt ideges ennyire? Min döbbentél le?
2013. jún. 3. 14:46
16/34 A kérdező kommentje:
Igazából nincs konkrét magyarázat,talán ezért is nehezebb nekem megérteni. Olyan válasz van,hogy lehet ...
2013. jún. 3. 15:07
17/34 A kérdező kommentje:
Tehát ő sem tudta meghatározni,hogy mi volt a gond,csak találgat.
2013. jún. 3. 15:09
18/34 anonim válasza:
Kommunikációban nagyon rosszfelé haladtok...
2013. jún. 3. 15:10
19/34 anonim válasza:
Miert hiszitek ti magyarorszagon lako nok hogy egy gyereknek komolyan 3 evig otthon a helye az anya mellett.
USA es mas EU orszagokban max 16 het szabid van aztan mehetsz vissza dolgozni A gyereknek semmi baja nem lessz tole.
Kicsit az az erzesem ez a 3 ev berogzodott a nokben.
4 gyerekem van egy Eu orszagban lakom mind a negy ment 16 hetessen bolcsibe. Semmi bajuk nem lett okosak 2 foiskolaba jar mar.
Itt ez igy szokas mas valasztasod nincs mas lehetoseg nincs dolgozni kell.Nem erzem magam rossz anyanak amiert visszamentem dolgozni hiszen kell a bevetel enni lakni kell.
2013. jún. 3. 15:20
20/34 anonim válasza:
Egyébként ez valóban magyar sajátosság, hogy a nők ilyen hosszú időt töltenek a gyerekkel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!