Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalódtam a férjemben. Lesz ez még jó kapcsolat?
Ha olyan rosszul mennek a dolgok anyagilag, akkor igenis elvárható áldozat lenne, ha visszamennél dolgozni. Szerintem ilyen körülmények közt luxus otthon lenni a gyerekkel, ha már elmúlt egy éves, semmi baja nem lesz attól, ha bölcsibe kerül. Persze kényelmes a gyerekkel takarózni, mintha ez az egész róla szólna.
Fejlettebb országokban pár hónap után visszamennek dolgozni az anyukák, és ez nem hátráltatja a gyerekeik fejlődését.
Ti komolyan nem hallotatok meg a lefejem az anyatejet opciorol?
En 16 hetig voltam otthon aztan fejtem es este szoptattam mind a 4gyereket pintossan egy evig !!
Tudod ahol ez a szokas ott nem tartanak rossz anyanak mert nem logsz par evig otthon.Nezopont kerdese a dolga es akarat.
En soha nem viselnem el valaktol fuggjek anyagilag es otthon uljek kozben meg szidjam a ferjem
"Kedves utolsó az értelmi vagy az érzelmi fejlődéséről beszélsz?"
Sem értelmileg, sem érzelmileg nem sérülnek. Sőt, régen itt Magyarországon is nőttek fel így gyerekek, semmi bajuk nem lett tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!