Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Csalódtam a férjemben. Lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalódtam a férjemben. Lesz ez még jó kapcsolat?

Figyelt kérdés
Tömören:Két gyermekünk van és egy svájci frankos lakáshitelünk. Most rögzítettük az árfolyamot,de így sem jövünk ki a fizuból. A férjemnek jó szakmája van és nem is szereti annyira a mostani mh.-ét,így keresgélt. Talált is egy nagyon jót,igaz messze volt és költözni is kellett volna. Akarta,meg is kapta az állást. Boldog voltam,mert úgy éreztem végre jobb lehet. Teltek a napok,egyre feszültebb lett,míg eljutott oda,hogy visszamondta,mert ő már nem bírta idegileg ezt a helyzetet. Ledöbbentem,dühös vagyok...
2013. jún. 3. 13:24
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
32%
Én nem Mo-on lakom, nálunk is 3 évig lehet otthon maradni. És igen is hiszek abban, hogy vannak dolgok, amiket egy gyereknek a szüleitől kell megtanulnia és nem idegenektől. Azt a gyereket, akit 16 hónaposan bölcsibe adnak, csak sajnálni tudom. Fél éves koráig kizárólag szopiznia kellene. És azért nyugaton az is gyakori, hogy az anyák nem mennek vissza dolgozni, mert a férjük fizetése elég valamennyiüknek. Tehát ez az egyén döntése.
2013. jún. 3. 15:31
 22/34 A kérdező kommentje:
2 év után fogok visszamenni dolgozni. Az,hogy ez mennyire hosszú idő,az nézőpont kérdése. Én a 16 hetet keveslem,de nyilván ott ez a természetes.
2013. jún. 3. 15:34
 23/34 anonim ***** válasza:
45%

Ha olyan rosszul mennek a dolgok anyagilag, akkor igenis elvárható áldozat lenne, ha visszamennél dolgozni. Szerintem ilyen körülmények közt luxus otthon lenni a gyerekkel, ha már elmúlt egy éves, semmi baja nem lesz attól, ha bölcsibe kerül. Persze kényelmes a gyerekkel takarózni, mintha ez az egész róla szólna.

Fejlettebb országokban pár hónap után visszamennek dolgozni az anyukák, és ez nem hátráltatja a gyerekeik fejlődését.

2013. jún. 3. 16:01
 24/34 anonim ***** válasza:
30%
Kedves utolsó az értelmi vagy az érzelmi fejlődéséről beszélsz?
2013. jún. 3. 16:11
 25/34 anonim ***** válasza:
49%

Ti komolyan nem hallotatok meg a lefejem az anyatejet opciorol?

En 16 hetig voltam otthon aztan fejtem es este szoptattam mind a 4gyereket pintossan egy evig !!

Tudod ahol ez a szokas ott nem tartanak rossz anyanak mert nem logsz par evig otthon.Nezopont kerdese a dolga es akarat.

En soha nem viselnem el valaktol fuggjek anyagilag es otthon uljek kozben meg szidjam a ferjem

2013. jún. 3. 16:42
 26/34 anonim ***** válasza:
60%

"Kedves utolsó az értelmi vagy az érzelmi fejlődéséről beszélsz?"

Sem értelmileg, sem érzelmileg nem sérülnek. Sőt, régen itt Magyarországon is nőttek fel így gyerekek, semmi bajuk nem lett tőle...

2013. jún. 3. 16:49
 27/34 djudit válasza:
77%
Nem hiszem, hogy tanácsot tudnék adni, mert ahhoz sokkal jobban kellene Benneteket ismerni. Én is hasonló cipőben jártam, anyagi bizonytalanság és egy pici baba. A kettő együtt nagyon "hisztissé" teszi a nőt, mert a hormonok tombolnak, a kiszolgáltatottság érzése hatalmas (főleg anyagilag), és ilyenkor az ember lánya szeretne 200% biztonságot adni a gyermekeinek, és ha csak 70% van, már retteg, és félelmében igazságtalanná válhat. Sok család van most körülöttem hasonló helyzetben. Volt ahol Anyuka visszament dolgozni, és lett egy 3 éves szorongó, szomorú gyereke. Volt, ahol 1 évesen bölcsibe került a gyerek, és imádta, és a család boldog. Nincs egyen válasz, megoldás. Próbálj magaddal szemben is kritikus lenni. Támaszkodhat Rád a férjed? Van rá időd? El tudja mondani az aggodalmait, saját félelmeit? Lehet, hogy egyedül maradt most, hogy a kicsit gondozod, és ő is elbizanytolonodott, hisz eddig ketten toltátok a szekeret. Ráadásul ha a pici nem jó alvó, akkor gondolom, kialvatlanok vagytok, az meg mindent átszínez, sokkal rosszabbra. Én úgy döntöttem, mikor féléves volt a pici, és el akartam válni, hogy ilyen fáradtan nem hozhatok ilyen döntést, és most 2 év telt el, ismét egymásra találtunk, sokkal könnyebb, pedig nincs kevesebb problémánk. Ne legyél ennyire elkeseredett, ez egy hullámvölgy, gyere ki belőle. Azt nézd, Te mit adhatsz, és ne azt, hogy mit kaphatsz, ez sok erőt fog adni a kapcsolatotknak. Lehet, hogy a férjed "nem érdemli" meg, hogy Te legyél a "jobb fej", de csak így tudsz belőle jobbat kihozni, kritizálással a másik irányba tereled, és az Neked se lesz jobb! Hajrá! :)
2013. jún. 3. 16:52
 28/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát! :)
2013. jún. 3. 17:32
 29/34 anonim ***** válasza:
1 Te egy hímsoviniszta pszichopata állat vagy.
2013. jún. 3. 20:04
 30/34 anonim ***** válasza:
54%
16 hónapot írtam 16 hét helyett, azt tartom korainak. De mindegy is, úgy látom itt azok az anyák vannak túlsúlyban, akik a dadusnak szültek gyereket és másoktól várják, hogy gondoskodjon a gyerekükről. Bocsi kérdező, hogy így belebeszélek a kérdésedbe. De utálom a nyugatmajmoló majdénmegmondom kihogycsinálja embereket, akik az helyett hogy örülnének, hogy évekik otthon gond
2013. jún. 3. 20:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!