Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tegyek, hogy újra "szeressem" a férjem?
annyira gáz, hogy itt mindig mindenki támad és a legrosszabbra gondol. lep.csázzátok a kérdezőt, kitaláljátok helyette, hogy mit érez. komolyan, itt mindenki tökéletes házasságban él?
mi kicsivel több, mitn két éve vagyunk együtt a párommal, de már mindkettőnk oldaláról volt olyan időszak, hogy kevésbé vágytunk a másikra. ettől még szerethetjük egymást! de vannak kapcsolaton kívüli tényezők is, amik befolyásolnak. én pl. most vagyok ebben a fázisban, de tudom, hogy a vizsgaidőszak miatt, mert én stresszes vagyok, ő meg nem ér rá velem foglalkozni. és nekem senki ne merje azt mondani, hogy attól, hogy az utóbbi hetekben nem járok örömtáncot, ha az anatómiajegyzet fölött elkezd ölelgetni, még nem szeretem!
12-es valaszado, zsenialis! :-D
A kerdezotol nem tudtunk meg sokat, mindossze annyit, hogy mostanaban nem erzi kozel magat a parjahoz. Fel eve szult.
Sracok, most komolyan, anelkul "tanacsoltatok" mindannyian, hogy bucsuzzon, hogy barmit tudnatok arrol, hogy o hogyan el ebben a kapcsolatban, miota vannak egyutt, hogy mennek a dolgok altalaban, milyen a kicsivel, stb stb stb ! ! !
A sajat peldat rahuzni erre pedig a legnagyobb botorsag. Nagyon szomoru, ha egy kapcsolat veget er, en is megeltem mar. De minden egyes eset mas, ennek az esetnek semmi koze nem lehet ahhoz, hogy a te kapcsolatod miert ert veget egyszeruen azert, mert teljesen mas emberekrol van szo.
Az egyetlen hasonlosag az, hogy egyszer csak hopp, nem vonzodtal a masikhoz tobbet.
En harom eve vagyok egyutt a baratnommel, az elso ev vegen volt egy idoszakom, amikor ugy ereztem, hogy megorulok tole, nem birom elviselni, ha a kozelemben van, egyszeruen kiboritott, ha vele kellett lennem. Nem tudtam elkepzelni, hogy ez az erzes valaha megvaltozhatna.
Ez ket eve volt. Nehany honap utan (2-3) ez az erzes egyszeruen elmult.
Nehany honapon belul hazasodunk es hatarozottan meg vagyok gyozodve arrol, hogy vele szeretnem leelni az eletemet. Ha gyerekunk lenne, nem lenne ketseges, hogy barmi aron vele maradok, de ez szemelyes nezopont kerdese.
A kerdezo epp most szult. Van, akinel sokkal tobb idobe kerul ezt kiheverni, mint masoknak.
Kerdezo, talan emlitetted, de nem ugrik be: hazasok vagytok?
Ha minden hullamvolgynel a szakitason gondolkozunk, sosem allapodunk meg. Mert hullamvolgyek minden kapcsolatban vannak, meg a nagy o-vel is. Minel tobb akadalyt kuzdotok ke egyutt, annal erosebb lesz a kapcsolat. Ez egy orbitalis kozhely, de igaz. Elhatarozas kerdese.
Es van egy kicsi, konyorgom!! Ez nem jelenti azt, hogy mindenkepp maradjatok egyutt erte, de tartsd szem elott, hogy a pillanatyi erzeseid (parod irant) nem eletreszoloak. Ugy, ahogy az esetleges ezerelmed nem eletreszolo volt az elejen, a mostani "taszulás" (muhaha) is csak idoleges lesz. Es eppen ezert ugyan ugy ragaszkodhatsz es vonzodhatsz hozza ujra. A szerelem jon es megy, de ami a vicces, hogy egy ember iranyaba is. Nem allando. Az, amit most erzel, 180 fokos fordulatot is vehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!