Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis ha egy gyeden levő nőnek még egy bkv bérletért is könyórögni kell merthogy nincs sex és megalazzak ételre se adnakneki?
Miért nem kéred a gyedet egy saját számládra?
Amúgy miért beszélsz magadról E/3-ban?
Nézd, tenni nem akarsz a jelek szerint, csak panaszkodni. Így nem fog semmi sem változni.
Erre válaszolj kérlek:
Milyen megoldási lehetőségeket látsz magadnak? Ebből melyiket kellene szerinted választanod?
bevallom, én soha nem értettem az ilyen nőket.
mártírkodásnak tartom, és biztos rossz indulatú vagyok, de miért hagyja hasak nem élvezi ezt a helyzetet?
ott kezdődik a dolog, hogy a nő elmegy egy bankba, nyit egy számlát magának, ír a navnak és oda kéri a gyedét.
ha külön kasszán vagytok akkor megbeszélitek ki mit áll, vagy kiszámoljátok a havi költségeket és annak a felét odaadod, vagy a férj adja oda és te megveszel, befizetsz mindent (nálunk utóbbi van, férjem odaadja azt a pénzt amire nincs szüksége, abból és az én fizumból+gyesemből befizetem a számlákat, bevásárolok, majd a maradék megy a közös számlánkra tartaléknak)
én biztos nem hagynám, hogy az én pénzemet elvegyék és ételért kelljen könyörögnöm, miközben van bevételem. ez annyira nonszensz.
meg ezt az elköltözés dolgot se értem. nagyihoz azért nem tudsz menni mert elmegy a nagyi fizuja a hitelére???
miért, ingyen szeretnél élni? vagy csak jó kifogás, így lehet tovább sírni milyen rossz az életed? ne ezért tartom mártírkodásnak
O.o
eleve a gyes, gyesnek az a feltétele, hogy olyan bankszámlára menjen amihez a gyesen/gyeden lévőnek hozzáférése van. Hogy értsük, hogy nem kapsz ételre?Ő eszi te meg éhezel?
Nincsenek szüleid? Ha velem ezt csinálná meg egyszer is a férjem az apám szívlapáttal agyonverné aztán elásná a pusztában.
De ahogy anyám ismerem ő is lapátolná rá a földet.
Költözz anyádhoz aztán majd lesz valami. Kérd külön bankszámlára a pénzed az a családival meg az adóval + a gyerektartással együtt lesz annyi, hogy megéljetek! Nem írni kell cselekedni.
ha ez az én férjem lenne már nem lenne!
Mennyi az a minimum gyed?
Emellé + a tartásdíj + a 10 ezer adó + 13 ezer családi. A tartásdíj a fizetés kb. 20 százaléka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!