Miért maradnak a nők egy olyan kapcsolatban ahol bántják, megalázzák őket?
Itt is temérdek olyan kérdést olvasni, hogy a pasi így meg úgy tesz a nőre magasról és mit tehetne ez ellen, vagy szóba bántja, esetleg fizikailag is, mégis mellettük akarnak maradni.
Jobb esetben felmerül a gondolat, hogy elhagyja a pasit, de még ehhez is tanácsot kér, mert bizonytalan benne.
Miért?
Ezzel ellent mond, hogy a nőknek fontos a belső, mert ha így lenne gondolkodás nélkül szállnának ki egy ilyen kapcsolatból.
Ez az ellentmondás igaz akkor? Akkor ne belső változást akarjak, ha barátnőt szeretnék, hanem inkább járjak csak konditerembe?
Nagyon nem értem a nőket.
Az emberi lélek nagyon furcsán működik. A felnőttkori kapcsolataink nagyon sokszor a gyermekkori szülő-gyerek viszony folytatása. Ha egy nő (vagy akár ffi) olyan párt választ, amelyik lenézi, megalázza, bántja, és ennek ellenére a bántalmazott nem lép ki a kapcsolatból, az azért van mert nem is ismer másféle kapcsolatot. Ez nyilván nem mindenkire igaz, de érdekel ez a téma és sokat olvastam ezzel kapcsolatban. Az ember a másik félben biztonságot keres, olyan érzéseket, ami hasonlít a gyermekkorban megélt érzésekhez, mert neki az jelenti a megszokott érzéseket, az otthont. Sokan tehát bevonzzák a rossz embereket, hiába állítják, hogy pl. utálják az alkoholistákat, valahogyan csak olyan pasast fognak, aki azért nem veti meg a piát és végül a nő csalódik. Persze tudat alatt pont erre vágyott.
Nem tudom mennyire tudtam elmondani, mennyire érthető, de ilyesmit olvastam és szerintem ebben a tudat alatti dologban van valami.
Szerinted egy nő,1-2 gyerekkel el tudja magát tartani??
Mondjuk,ha még monkahelye sincs,mert 2 kis gyerekkel nincs az a bolond munkáltató,aki felvegye,hogy állandóan betegállományban legyen?? 47ezerből is meg lehet élni,mondja kormányunk.Persze,mikor 60-ezer az albérlet,20 fejenként havonta a gyerek.Másik 40 a rezsi.És akkor még nem evett egy falat kenyeret és nem utazott,és nem telefonált munkaügyben.De biztos kihagytam valamit.
Ez az anyagi függés,ha nem a lelkéről beszélünk.
15:52: dicséretes dolog amit tettél! márcsak a gyerek miatt is.
kíváncsiságból kérdem: milyen családban nőttél fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!