Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok "mindent megadnának" egy értelmes, normális srácért, de ha találkoznak egy ilyennel, akkor elhajtják/elzárkóznak előle/keresztülnéznek rajta/megalázzák?
Figyelt kérdés
Tele van az oldal a "Merre vannak a normális/értelmes pasik?"-tipusú kérdésekkel. De most őszintén-miért? Ha mindez igaz lenne, amit az oldalon olvasni, akkor a lányoknak azonnal be kellene zsonganiuk, ha ilyen férfiakkal találkoznak...ehhez képest általában teljesen érdektelenek és szemernyit sem tesznek azért, hogy a találkozásból valami több is legyen. Akkor meg minek feltenni ezeket a kérdéseket, ha "ők nincsenek is versenyben?"2013. máj. 30. 22:01
1/25 anonim válasza:
Olyan kérdést teszel fel amiböl sugárzi kaz, hogy biztos kedves és értelmes vagy HA egy nö nyit feléd mert te tul teszetosza vagy ahoz hogy leszólits egy lányt.
És a Lányoknak helyes kedves értelmes FÉRFI kell és nem egy olyan aki gyámolitásra szorul...
2/25 anonim válasza:
Hiába az értelem,ha nincs meg a vonzalom. Sajnálom,lehet,hogy tényleg felszínes liba vagyok,de akármilyen értelmes a fiú,ha nem vonzódom hozzá amúgy,nem fogok vele járni,az nem fair senkinek. De megalázni sosem aláznám meg,az is biztos.
3/25 anonim válasza:
Ez olyan mint a 22-es csapdája akkor.
4/25 anonim válasza:
Másodiknál a megoldás. Én is találkoztam sok "értelmes, normális" sráccal, de ha egyszerűen nem tudok vonzódni hozzájuk akkor felejtős az egész. Gondolj bele fordított helyzetben, szerintem te is ugyan így vélekednél.
5/25 anonim válasza:
Mert normális,értelmes srácot keresnek,aki nem ronda és unalmas.Csak az utolsó 2 kritériumot mindig,vagy elfelejtik,vagy nem merik kiírni,nehogy felszínes k*rvának hívják őket,mert valljuk be,ezen az oldalon általában ilyen fogadtatás várja őket.Szerintem elvárható,hogy egy nő/férfi nézzen ki valahogy.Egy ronda,kövér,igénytelen srác ne várjon bomba nőt,ahogy az előbb leírt nő nemű megfelelője se várja a szőke herceget fehér lovon,mert annak az a vége,hogy itt rinyálnak,hogy nem kellenek senkinek és milyen szemét mindenki.
6/25 A kérdező kommentje:
De az a baj, hogy elsőre ítél szinte minden lány. És a másik baj, hogy sok olyan srác is egyedül van, akik abszolút nincsenek gondban külsőleg.
2013. máj. 30. 22:08
7/25 Noydra válasza:
1. számú professzornál a pont.:)
8/25 A kérdező kommentje:
"Egy ronda,kövér,igénytelen"
10-es skálán 7-es srác ma már sok lánynál rondának számít. Ez a baj.
2013. máj. 30. 22:09
9/25 anonim válasza:
"De az a baj, hogy elsőre ítél szinte minden lány."
Tudod kedves kérdező, az életben nagyon fontos az első benyomás, szinte minden téren. Itt is, munkában is, ez sajnos az élet része.
10/25 anonim válasza:
A külsőt nem lehet skálázni.Ezt jó lenne,ha végre mindenki elfelejtené.Emberekről beszélünk és ízlésekről.Mindenkinek más tetszik,mert minden ember különböző és ebből kifolyólag az elvárásaik is eltérőek.Rossz ajtókon kopogtattál,ez a problémád forrása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!