Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit szolnatok ahhoz ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szolnatok ahhoz ha kitudodna hogy a "ferjnek " viszonya van mas novel, es a feleseg ongyilkos akar lenni?

Figyelt kérdés
A hazassaguk alatt 3 gyerek szuletett.
2013. máj. 22. 14:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"bezarkozott a furdoszobaba es vagta az ereit, ugy tortek ra az ajtot, es errol nem tudott senki"

Akkor ki törte rá az ajtót?

Ezek kísérletek, feszegeti a határokat, próbálja felhívni a figyelmet magára és a valódi problémára. Többségben azért úgy szervezik, hogy valaki megtalálja őket. Aki komolyan gondolja, az kimegy a 7:20-as gyorshoz és elélép, vagy kiugrik a 8. emeletről.

Más kérdés, hogy amit csinál, az veszélyes, önroncsoló, és nem utolsó sorban árt a gyerekeknek. Akkor is, ha zárt ajtó mögött vagdalja magát.

A nő nem meghalni akar, hanem azt, hogy valaki álljon már elé, pofozza fel és küldje el segítséget kérni, vagy segítsen neki. Nagy különbség.

Mindehhez még azt tenném hozzá, hogy az öngyilkosság mindig egyetlen ember felelőssége. A sajátja. Megcsalni valakit persze görény dolog. De ez megint más kérdés.

2013. máj. 22. 15:19
 12/20 anonim ***** válasza:
Egyébként a három gyerek már rég anya nélkül maradt. Anya nem a gyerekeivel foglalkozik. Anya magával foglalkozik.
2013. máj. 22. 15:20
 13/20 A kérdező kommentje:

Tul nagy volt a csend, es a ferj torte ra az ajtot.

Nem tudom, szerintem kepes lenne mar csak azert is megolnie magat.Pl normalis allapotban is kovet el sok hibat vezetes kozben, nem hogy sokkos allapotban.

2013. máj. 22. 15:28
 14/20 anonim ***** válasza:
49%

gondolom te vagy a "más nő"

remélem te is ezt fogod megkapni az élettől :)

mindketten hibásak vagytok nyilván,irtó gáz hogy neked csak a másé jut......

2013. máj. 22. 15:35
 15/20 anonim ***** válasza:

"Tul nagy volt a csend, es a ferj torte ra az ajtot."

Ergo a nő úgy próbált "öngyilkos lenni", hogy közben otthon volt a családja. Továbbra is mondom, a nő nem meghalni akar. Hatni akar a férjére, és úgy érzi, nincs más eszköze. Ettől még baromi nagy baj van, félreértés ne essék.

2013. máj. 22. 15:42
 16/20 anonim ***** válasza:

Ez szerintem is csak figyelemfelhívás.

A férj a szerető helyett inkább a feleségére fordítson időt és energiát, és próbálják meg rendbehozni a házasságukat. Ott van három gyerek is...

Azokról a nőkről, akik ilyen szeretők, mindig is megvolt a véleményem, bár tudom azt is, hogy egy ilyen kapcsolathoz is mindig két ember kell. De hogy valaki annyira béna legyen, hogy ne tudjon találni magának szabad férfit, hááát....

2013. máj. 22. 15:44
 17/20 anonim ***** válasza:
En azt gondolnam, hogy a ferj ezt a sztorit adja elo a masik nonek, hogy veletlenul se kelljen elvalnia a felesegetol, mert az ugy kenyelmes.
2013. máj. 22. 16:26
 18/20 anonim ***** válasza:

ma 16:26

Valószínű,nekem volt egy olyan ismerősöm,aki házas pasival kezdett ki,majd mikor a nő már nem bírta tovább,választás elé állította a pasit,azzal védekezett,hogy a felesége megtudta h van vkije,és begyógyszerezte magát,a mentő vitte el....kiderült hogy a nő évekig semmit se tudott az egészről,majd mikor végül mégis kiderült,a férfi gyorsan kidobta a szeretőt,mint a macskát sz.rni.......

valamiért nem tudtam sajnálni a hoppon maradt szeretőt......

2013. máj. 22. 17:18
 19/20 anonim ***** válasza:
Hát én semmit, max ha idősebb a pasi. na akkor nem hagynám szó nélkül a dolgot, megmondanám neki a vélemény ha kéri ha nem.
2013. máj. 23. 23:13
 20/20 anonim ***** válasza:
Hogy mit szólnánk? Én azt hogy tévedésben van a feleség, mert nem önmagát kellene likvidálnia a gyerekek mellől, hanem inkább azt a görény nőt a szemét férje mellől.
2014. ápr. 14. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!