Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A szüleim ill. anyukák vállni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleim ill. anyukák vállni akar. Mit tegyek? 13/L

Figyelt kérdés

Van egy bátyjám aki 18 éves és még velünk lakik.

Mind 2-jüket szeretem...

Félek, hogy felfogják tenni a kérdést és félek ha anyukánat válsztom akkor apukámat megbántom ezzel.

2013. máj. 19. 15:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Az a kérdés, hogyan mondod el, apukádnak. Csak normálisan. Mondd meg neki, hogy nagyon szereted, és ennyi. Meg fogja érteni, mert ő is szeret és a legjobbat akarja neked.
2013. máj. 19. 15:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Fú nem irigyellek.. engem is belekényszerítettek a választásba, és meg kell hogy mondjam, egy rohadt dolog.. :( Sajnos 1. válaszoló, csak akkor van úgy, ha szerencséje van, nálam mai napig felhányják a választásomat (21 éves vagyok)

Ha anyukádat szeretnéd választani, akkor tiszta sor, én anno egyikőjüket se akartam :) Az a lényeg, hogy próbáld úgy tálalni hogy ne legyen bántó, ennél jobbat nem tehetsz. Vagy javasolj még megoldásokat, pl. hogy te szívesen töltenél mindkettőjükkel huzamosabb időt, így nem lehetne-e hogy mondjuk nyáron, ha nincs suli, átköltözz egy időre a másik szülődhöz.

Sok szerencsét és kitartást!!!

2013. máj. 19. 19:19
 3/4 anonim válasza:
Szia!Detto ugyanez.Van egy 21 éves batyam a szuleim 2 hete valnak kb. Én 13/l vagyok.Èn is anyummal szeretnék lakni.Nem egyszerű.....HAJRÁ!Ha kérdésed van ìrj privit mert Èn mar sok dolgot megéltem ezzel kapcsolatban. :) Zsófi
2013. máj. 20. 21:48
 4/4 anonim válasza:
Szia:) nálam is ugyanez van:/ én is 13 éves lány vagyok és én is inkább anyához akartam menni, de ezt apa nem nagyon értékelte és mióta 2 év elváltak már nem is beszélek apámmal mert nem akar látni:( de neked több szerencsét mint nekem volt:)
2013. jún. 2. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!